Klassenuitje in Drenthe

Klassenuitje in Drenthe

Een origineel klassenuitje in Drenthe begint bij De Postwagen. Hier zijn meerdere activiteiten voor klassen op één plek geconcentreerd, zodat je allerlei opties hebt. Het fraaie pand en de prima sfeer zorgen ervoor dat iedereen hier met plezier op bezoek komt. Leraren en leerlingen voelen zich snel thuis in Tolbert.  

Let op: ons aanbod klassenuitjes in Drenthe is beschikbaar vanaf komende winter.

De 'activiteitenarena'

Op de rand van Drenthe, Groningen en Friesland ligt Tolbert. De Postwagen is gevestigd aan de Hoofdstraat (53). Daar vind je een stijlvol restaurant, mooie zalen en een gezellige 'activiteitenarena'. De onder architectuur gebouwde activiteitenhal biedt ruimte voor verschillende klassenuitjes. We geven jullie een aantal tips voor een leuk programma.

5 tips voor een klassenuitje in Drenthe 

Gooi met bowlingballen of schuif met curlingstenen bij het Klassenuitje Bowlen en het Klassenuitje Curling. Per activiteit zijn er zes banen beschikbaar voor meerdere spelers. Dit maakt deze activiteiten uitstekend geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Dat geldt ook voor Glow Midgetgolf, de VR Room en de Escape Room, absolute aanraders voor het klassenuitje in Drenthe. 

Activiteiten uitstekend geschikt voor zowel kleine als grote groepen

Alles voor tieners en kids

Natuurlijk hebben we nog veel meer activiteiten voor tieners en kids. Neem alle schooluitjes onder de loep en bekijk daarnaast de mogelijkheden omtrent eetplezier en snackpret. Zo zie je in een oogopslag wat we kunnen bieden. Stel zelf een voordelig arrangement samen en kom met je klas naar De Postwagen voor een uitje met geluksmomentjes.

Unieke groepsaccommodatie voor scholen

Het is duidelijk dat er veel te beleven valt bij ons in Tolbert. Als kers op de taart kun je overnachten in een unieke groepsaccommodatie voor scholen. Het gaat om een feestzaal met daaromheen legerwagons uit Rusland. De aanwezigheid van speelveldjes, een bar en een keuken zijn aantrekkelijke pluspunten. Hier wil iedereen wel logeren.

Een klassenuitje in Drenthe begint bij de Activiteitenarena van De Postwagen.*

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172