Groepsuitjes Drenthe

Groepsuitjes Drenthe

Voor het organiseren van groepsuitjes in Drenthe is de locatie natuurlijk cruciaal. Het ene partycentrum is het andere niet. Wat ons betreft ga je voor klasse, toegankelijkheid én betaalbaarheid. De Postwagen is een vriendelijke vulkaan van vermaak, met continue uitbarstingen van vreugde. Hier kun je terecht voor unieke activiteiten en lekker eten. 

Groepsuitjes met activiteiten

Bedrijfsfeestje? Familiedag? Vriendenuitje? De aanleiding van een groepsuitje kan verschillen, maar het doel is vaak hetzelfde: samen een leuke dag beleven! Daarin vervullen onze activiteiten een sleutelrol. Voor zowel kleine als grote groepen zijn er volop mogelijkheden. Denk aan rondritten in de regio, bekende spelshows en activiteiten met dieren

Samen een leuke dag beleven

Volledig verzorgde groepsuitjes

's Middags aanschuiven voor de brunch of de lunch. Later op de middag een High Beer en High Wine uitproberen (of toch de traditionele High tea). 's Avonds dineren in het restaurant (bekijk de menukaart). Het kan allemaal. De Postwagen staat garant voor volledig verzorgde groepsuitjes in Drenthe. Daar hoort dus lekker eten bij. Van (indoor) barbecueën tot de buffetten: genoeg keus. 

De leukste groepsuitjes in Drenthe beleef je bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's