Feestlocatie Friesland

Feestlocatie Friesland

Op de rand van Friesland vind je partycentrum De Postwagen, de nummer één feestlocatie van Noord-Nederland. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden bieden wij prachtige zalen, vriendelijke bediening en een uitmuntende sfeer. Van vrijgezellenfeesten tot bedrijfsfeesten en van familiefeesten tot themafeesten: alles tot in de puntjes geregeld. 

Originele feestlocatie in Friesland

De Postwagen is al sinds 1780 een vertrouwd begrip in de regio. Het gebouwencomplex is in al die tijd vaak veranderd, maar wat bleef en blijft is de kenmerkende sfeer. Alles en iedereen ademt passie en bezieling. De feestlocatie in Friesland is ook origineel: een prachtig pand, met moderne activiteiten in historisch ogende zalen. 

Feest met alles erop en eraan

Zelf een feest organiseren met (alles erop en eraan) is vaak nog een behoorlijke inspanning. De Postwagen maakt het je makkelijk door alle voorbereidingen uit handen te nemen. Zo kunnen jullie zorgeloos en vol plezier genieten van de Après Ski Party, het Country & Westen Feest, de Foute Party, het Tropisch Strandfeestje of het Campingfeest

Leuke activiteiten bij de feestlocatie

Naast 's avonds kun je overdag ook al wat leuks doen met je groep. De Postwagen staat bekend om de leuke en unieke uitjes die je hier kunt boeken. Een grappige en ouderwetse solextocht door de omgeving is een goed idee. Of wat te denken van:

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, er zijn nog meer activiteiten

Overdag ook al wat leuks doen met je groep

Volledig verzorgde feestlocatie in Friesland

Voor een flink feest in de avond is het belangrijk dat je een goede bodem legt. Oftewel: goed eten. Verras je groep met de bijzondere Bulgaarse belevenis of kies voor de Toffe Tafelgrill. Selecteer één van de beste buffetten of grijp je kans voor de indoor barbecue. Genoeg mogelijkheden om heerlijk te eten. We hebben de High tea, beer & wine niet eens genoemd. Hierbij alsnog! 

Overnachten

Slaap lekker. Vooral in onze unieke groepsaccommodatie. Tien legerwagons uit Rusland. Zestig slaapplaatsen. Een feestzaal. Dit moet je meemaken. 

De beste feestlocatie van Friesland is partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172