Feestlocatie Drenthe

Feestlocatie Drenthe

Vlak bij Drenthe ligt partycentrum De Postwagen, de absolute feestlocatie van de provincie. Je kunt hier terecht voor leuke feesten en partijen, voor elke gelegenheid. We hebben passende zalen en activiteiten beschikbaar voor bijvoorbeeld een familieweekend, vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje. 

Geweldige feestlocatie in Drenthe

Congrescentrum, partycentrum of restaurant? Het complex van De Postwagen heeft het allemaal. Met veel prachtige zalen, vriendelijk personeel en verrukkelijk eten zijn alle ingrediënten aanwezig voor de feestlocatie van je dromen. Deze feestlocatie is voor iedereen geschikt. We ontvangen groepen van vijf tot vijftienhonderd personen. Intiem of groots, je bepaalt het zelf. 

5 populaire feestjes 

 Deze feestlocatie is voor iedereen geschikt

Feestlocatie met leuke activiteiten

De ervaringen van gasten wijzen op een geweldige feestlocatie met leuke activiteiten. De Silent Disco, het Theaterdiner en de Crazy Bingo zijn activiteiten die het altijd goed doen in de avond, net als de populaire escape room

Verleidelijk voorproefje overdag 

's Avonds is het feestje, maar je kunt overdag ook al op pad met je gezelschap. De uitjes vormen een verleidelijk voorproefje op het latere feest. Ga bijvoorbeeld eens door de omgeving toeren: 

Er zijn genoeg andere mogelijkheden, dus bekijk alle uitjes

Volledig verzorgde feestlocatie

Middagactiviteit, avondactiviteit, feest... de dag is bijna compleet. Bijna, want we hebben het nog niet gehad over het heerlijke eten. De menukaart van het restaurant is gevarieerd en houdt rekening met vegetarische voorkeuren of coeliakie. Voor vlees- en visliefhebbers is er desondanks genoeg keus.

Voor grote groepen is barbecueën of een buffet ook een goed idee. Andere aantrekkelijke opties zijn de Bulgaarse Smulsteen, het luxe keuzemenu voor groepen of een High tea & High beer

De beste feestlocatie van Drenthe: partycentrum De Postwagen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172