Dagje uit Groningen

Dagje uit Groningen

Hét centrale vertrekpunt voor een dagje uit in Groningen is partycentrum De Postwagen. We delen graag 5 leuke mogelijkheden met je. Want álles opnoemen is een beetje moeilijk: er is zoveel. Toch hebben we een redelijk overzicht kunnen maken van de activiteiten die zeker passen bij het dagje uit. Veel plezier. 

4 mogelijke activiteiten voor het dagje uit

 • VETbike. Mooie rondrit door de regio. Verken het Westerkwartier in 90 minten!
   
 • Beleef de Moonwalker. Bij een loopband in de sportschool beweeg je veel, maar kom je niet vooruit. Dat wordt héél anders bij de Moonwalker, waarbij de loopband in een fiets is geplaatst. Dit moet je beleven (90 minuten). 
   
 • The Blacklist Citygame. Doorkuis onze 'city' (Tolbert en omgeving), op zoek naar aanwijzingen. Ditmaal geen escape room, maar een totale 'stad' als speelveld. Leuk ter afwisseling. 
   
 • WC-pot-Race. De pot op! Ga gezellig de strijd aan tegen elkaar met de Formule WC! Indoor en outdoor.

Dit zijn slechts een vijftal suggesties. Bekijk hier het totale aanbod van activiteiten

Toeren met de VETbike. Mooie rondrit door de regio

Workshop volgen?

Mogelijk geef je de voorkeur aan het volgen van een workshop tijdens je dagje uit in Groningen. Denk dan eens aan Spiegelen met honden en schapen. De dansvloer op kan ook: de workshop Linedancining is populair. 

Compleet dagje uit in Groningen

Ga voor een heerlijk driegangendiner als waardige afsluiter van het dagje weg. Bekijk de menukaart van het restaurant met verrukkelijke voorgerechten, heerlijke hoofdgerechten en dito desserts
 
Het beste dagje uit in Groningen beleef je bij partycentrum De Postwagen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

 • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
 • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
 • Fraaie vergaderlocatie