Dagje uit Groningen

Dagje uit Groningen

Hét centrale vertrekpunt voor een dagje uit in Groningen is partycentrum De Postwagen. We delen graag 5 leuke mogelijkheden met je. Want álles opnoemen is een beetje moeilijk: er is zoveel. Toch hebben we een redelijk overzicht kunnen maken van de activiteiten die zeker passen bij het dagje uit. Veel plezier. 

5 mogelijke activiteiten voor het dagje uit

 • Nostalgie op de Solex. Mooie rondrit door de regio. Verken het Westerkwartier (75 minuten) of ga voor de verlengde versie met het Leekstermeer (120 minuten). Trek een lange leren jas aan en zet de bijbehorende cap op. 
   
 • Beleef de Moonwalker. Bij een loopband in de sportschool beweeg je veel, maar kom je niet vooruit. Dat wordt héél anders bij de Moonwalker, waarbij de loopband in een fiets is geplaatst. Dit moet je beleven (90 minuten). 
   
 • The Blacklist Citygame. Doorkuis onze 'city' (Tolbert en omgeving), op zoek naar aanwijzingen. Ditmaal geen escape room, maar een totale 'stad' als speelveld. Leuk ter afwisseling. 
   
 • Daten met struisvogels. Een mooie en leerzame kennismaking met deze bijzondere diersoort. Steek je kop niet in het zand en verrijk je dagje uit in Groningen met deze populaire activiteit. 
   
 • Levend Tafelvoetbal. Je hoeft geen talent te hebben voor deze unieke en hilarische activiteit. Gebonden aan de 'tafel', heb je slechts een beperkte bewegingsvrijheid. Juist dat gegeven zorgt voor veel vermaak. 

Dit zijn slechts een vijftal suggesties. Bekijk hier het totale aanbod van activiteiten

Nostalgie op de Solex. Mooie rondrit door de regio

Workshop volgen?

Mogelijk geef je de voorkeur aan het volgen van een workshop tijdens je dagje uit in Groningen. Denk dan eens aan Spiegelen met honden en schapen. De dansvloer op kan ook: de workshop Linedancining en de Salsa dansworkshop zijn beide populair. 

Compleet dagje uit in Groningen

Ga voor een heerlijk driegangendiner als waardige afsluiter van het dagje weg. Bekijk de menukaart van het restaurant met verrukkelijke voorgerechten, heerlijke hoofdgerechten en dito desserts
 
Het beste dagje uit in Groningen beleef je bij partycentrum De Postwagen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's