Actief dagje uit Drenthe

Actief dagje uit Drenthe

Voor het organiseren van een actief dagje uit in Drenthe bieden we je alles wat je nodig hebt: uitmuntende uitjes en geweldige gerechten bij een leuke locatie. Ontdek de aantrekkelijke activiteiten die voor elk gezelschap geschikt zijn (en dus voor elke gelegenheid). Van een avondje uit met de vriendengroep tot het jaarlijkse familieweekend, alles is mogelijk.

Activiteiten in Drenthe (5 tips!) 

We beginnen bij de uitjes. Die zijn er in overvloed. Hierbij delen we vijf tips. Zo is (1) De omgeving verkennen met de VETbike een absolute topper!  (2) Moonwalker, een machtige combinatie van een fiets en een loopband.

Veel plezier

Intussen is de dienstplicht eigenhandig ingevoerd door partycentrum De Postwagen. Jullie groep of familie gaat het leger in bij het (3) Militaire Dienstplichtspel! Anderen vermaken zich met (4) Sterrenslag of (5) Alles mag vandaag, traditioneel twee toppers in het aanbod van de activiteiten. Bekijk alle activiteiten voor een volledig overzicht van de mogelijkheden. Veel plezier alvast. 

Bromfietsromantiek van de bovenste plank

Eten en drinken

De kans is groot dat je trek krijgt tijdens zo'n actief dagje uit in Drenthe. Een ontzettend fijn idee is de High Tea. Dat wordt smullen van talloze hapjes. Je kunt de dag natuurlijk ook afsluiten met een diner of buffet. Bekijk daarvoor de menukaart van het restaurant of neem de buffetten onder de loep. Tot slot wijzen we met plezier naar de mogelijkheid om te barbecueën

Compleet dagje uit

Wat is de perfecte aanvulling op een actief dagje uit in Drenthe? Een nachtje uit. Waarom zou je na het eten naar huis gaan als de escape room lonkt, gevolgd door de Foute Party of een Crazy Bingo? De Postwagen is een hartstikke leuke locatie voor een avond vol feest. Vier vervolgens jullie eigen afterparty in een unieke groepsaccommodatie van legerwagons.

Een leuk en actief dagje uit in Drenthe organiseer je bij partycentrum De Postwagen. Een uitje met geluksmomentjes. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's