Populair

Themafeest Winter Wonderland

Geliefd themafeest: sneeuwlandschap • sfeervolle feestzaal • grappige snowboardsimulator

Stap in de sneeuw van Winter Wonderland (themafeest). Hier kom je terecht in een witte wereld met een twinkelende lichtshow en witte meubels. Een feestelijke setting tussen ijs en sneeuw.

Wintersfeer: heerlijke sfeer

Het Themafeest Winter Wonderland spreekt tot de verbeelding. Zie het winterwalhalla voor je, met de witte loper uitgerold. De kachel staat intussen gewoon goed aan, dus giet gerust wat ijskoude drankjes naar binnen. ‘Vroeger’ is nu, met ‘ijsvrij’ voor iedereen. Een en al gezelligheid, de wintersfeer staat voor een heerlijke sfeer. 

Themafeest wit? Themafeest Winter Wonderland!

Een themaweest wit – waarbij iedereen witte kleding draagt – is al leuk. Het Themafeest Winter Wonderland doet er nog een (sneeuw)schepje bovenop. Kom in een compleet witte outfit naar dit aangenaam ijzige bedrijfsfeest. We rekenen op witte schoenen, sokken en alles daarboven en daaronder. Zo creëren we met z’n allen de ultieme beleving van sneeuw en ijs. Wij faciliteren een snowglobe-/sneeuwbol-decor voor de leukste foto’s. 

Een snowglobe-/sneeuwbol-decor voor de leukste foto’s

Spontaan op de snowboardsimulator

Tijdens het themafeest is er ook een hoogwaardige set van licht en geluid. Een goede dj/entertainer pakt uit met een witte sensatie. Intussen zien we verderop een vaag apparaat staan. Zien we daar nu daadwerkelijk een snowboard? Waag en weeg je kansen op de snowboardstimulator en blijf zolang mogelijk overeind. De vraag is of je na deze ervaring nog zo dapper bent. 

Het Themafeest Winter Wonderland boeken als bedrijfsfeest

Elk bedrijfsfeest leidt tot herinneringen, dan kun je ze maar beter heel mooi maken. Dit gaat vast en zeker lukken met het Themafeest Winter Wonderland als bedrijfsfeest. Dankzij de dresscode ontstaat er snel een gevoel van saamhorigheid. De drankjes helpen ook wel mee. En sneeuw… dat blijft toch altijd iets magisch natuurlijk. 

Dit feest is vooral geschikt voor grotere groepen. We ontvangen jullie in een sfeervolle feestzaal waar de winter is begonnen. Let it snow! 

Themafeest Winter Wonderland

+-210 minuten | 17,- p.p. (vanaf 42 personen)

+-210 minuten | 714,- per groep (t/m 41 personen)

Let op, dit is een themafeest – aankleding en muziek vormen de basis –, bij een voorkeur voor competitie of volledige activiteiten, kies uitjes


Winterwalhalla

Sfeervolle feestzaal

Witte wereldDit themafeest is heel gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
themafeest-winter-wonderland-uitgelicht.jpg

Contact opnemen over Themafeest Winter Wonderland

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's