moonwalker

Populair Beleef de Moonwalker

Aanbevolen om deze redenen: geniale loopbandfiets • mooie tocht • zeer geslaagd

Wist je dat je wandelend een fietser kunt inhalen? Met de Moonwalker loop je comfortabel naar een mooie snelheid. Een unieke fiets met loopband. Dat wordt sowieso een geslaagd dagje uit met vrienden, familie of collega’s.

 • Uitgevonden in Drenthe
 • Wereldwijd in de media verschenen
 • Nu in Nederland bij De Postwagen

Beleef de Moonwalker

Deze gave Moonwalker maakt de bijzondere combinatie tussen fietsen en lopen mogelijk. Terwijl jij rustig over de loopband loopt, bereikt je fiets een snelheid van 25 kilometer per uur. Door deze Moonwalker wordt een wandeling opeens heel erg leuk. Zeker als jullie allemaal op zo'n ding lopen. Een gezellige stoet Moonwalkers. 

's Werelds eerste elektrische loopfiets

Het Westerkwartier wacht jullie op: een mooi grensgebied op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland. Ideaal voor een belevingstocht met de Moonwalker. In ongeveer anderhalf uur doorkruizen jullie dorpjes en natuurgebieden. De route verloopt via fotopuzzels die aan de Moonwalkers bevestigd zijn. 

23,75 p.p.

Tijdsduur:
+-90 minuten 

Met een loopband op pad 

Het blijft best een gek gezicht: een loopband die daadwerkelijk vooruitkomt. De Moonwalker maakt het mogelijk. De unieke fiets met loopband is daarmee veel vermakelijker dan de loopband die je kent van de sportschool. Ditmaal hoef je niet sportief te zijn, het gaat om een ontspannen toertocht. Al mag je er natuurlijk altijd een wedstrijd van maken.

Tussendoor iets lekkers

Neem een backpack mee voor onderweg. Voor de echte levensgenieters bieden we aan om de Moonwalkers iets langer te huren. Onderweg even pauzeren met een picknick, uiteraard op een fraai plekje in de route. Jullie bepalen zelf waar en wanneer jullie stoppen voor dit smakelijke tussendoortje. 

Overzicht opties

+-90 minuten
23,75 p.p. 

   Combineer deze activiteit met een maaltijd en ontvang €2,50 korting per persoon

Mogelijke toevoegingen:

> Backpack mee voor onderweg

> Tussenstop met demonstratie schapendrijven

Ouders met kids? Quattro Pretfiets!

Voor de Moonwalker geldt een leeftijdslimiet (vanaf 12 jaar). Wat doe je als je jongere kinderen mee wilt nemen tijdens dit uitje? Dan schakel je de Quattro Pretfiets in. Superhandig voor volwassenen en kinderen. De pretfiets is voor 4 tot 7 personen (inclusief kinderbankje).

     Deze activiteit is erg gewild
 • Moonwalker: vanaf 12 jaar
 • Personen in jullie groep onder de 12 jaar kunnen kiezen voor de Quattro Pretfiets
 • Kledingadvies: geen hoge hakken of slippers
moonwalker

Contact opnemen over Beleef de Moonwalker

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Familie Kuiper

Wij zijn als familie bij de Postwagen geweest en hebben daar een moonwalk tocht gedaan en daarna geluncht. Wat ontzettend leuk om te doen en daarna hebben we heerlijk gegeten! Ook met een glutenvrij dieet heerlijk gegeten. Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst! Wij komen nog eens terug!

Hillechien Oppers

We hadden 30 mei 2017 een afdelingsuitje, met prachtig weer en hele leuke activiteiten. Escape room ( zeker een aanrader) Daarna borrelen en toen op de Funriders of Moonwalker. En na afloop een goed verzorgde BBQ. Echt de moeite waard voor alle leeftijden

H. van Zwol Suikerunie

Wij hebben afgelopen vrijdag 20 mei een buiten activiteit gehad met de P.V. van de suikerunie. het was een zeer geslaagde avond de 14 collega's heeft de foto GPS tocht gedaan en 23 collega's zijn met de Moonwalker op pad geweest iedereen heeft daar van genoten al was de GPS tocht voor sommigen wel wat te lang. toen iedereen terugkwam hebben wij met zijn allen nog een heerlijk goed verzorgt buffet gehad. al met al een zeer geslaagde avond

Kastanje team

Een prima teamdag gehad met een moonwalker tocht, de escape room en een uitstekende lunch. Vriendelijk personeel een dag die zeker geslaagd te noemen is.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172