moonwalker

Populair Beleef de Moonwalker

Lopen op een fiets?! Ja dat kan!

Wandelend een fietser bij houden?! Dat kan met de Moonwalker! Uitgevonden in Drenthe en nu te beleven in het Westerkwartier. U heeft gegarandeerd een geweldige dag samen met vrienden, familie of collega’s.

  • Uitgevonden in Drenthe
  • Wereldwijd in de media verschenen
  • Nu in Nederland bij De Postwagen

Beleef de Moonwalker

Deze gave Moonwalker maakt de unieke combinatie tussen fietsen en lopen mogelijk! Terwijl jij loopt op de loopband, gaat jouw fiets tot wel 25km per uur. Deze Moonwalker maakt lopen ineens erg leuk!

Ontdek het Westerkwartier op 's werelds eerste elektrische loopfiets

Door middel van een fotopuzzel route laten wij je in ongeveer 1,5uur de mooie omgeving zien met gezellige dorpjes en natuurgebieden!

Bekend van o.a. NOS, RTL Nieuws, AD en Trouw

Wereldwijd veel media aandacht

De eerste elektrische loopfiets ter wereld trekt wereldwijd veel aandacht. Via social media, televisie, radio, blogs en kranten is de moonwalker de hele wereld overgegaan. De moonwalker is bekend van o.a. NOS, RTL Nieuws, AD en Trouw.

23,75 p.p.
(1,5 uur)

     Dit uitje is erg gewild
  • Combineer deze activiteit met een maaltijd en ontvang €2,50 korting per persoon
  • Kledingadvies: geen hoge hakken of slippers
  • Vanaf 12 jaar
moonwalker

Contact opnemen over Beleef de Moonwalker

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Hillechien Oppers

We hadden 30 mei 2017 een afdelingsuitje, met prachtig weer en hele leuke activiteiten. Escape room ( zeker een aanrader) Daarna borrelen en toen op de Funriders of Moonwalker. En na afloop een goed verzorgde BBQ. Echt de moeite waard voor alle leeftijden

H. van Zwol Suikerunie

Wij hebben afgelopen vrijdag 20 mei een buiten activiteit gehad met de P.V. van de suikerunie. het was een zeer geslaagde avond de 14 collega's heeft de foto GPS tocht gedaan en 23 collega's zijn met de Moonwalker op pad geweest iedereen heeft daar van genoten al was de GPS tocht voor sommigen wel wat te lang. toen iedereen terugkwam hebben wij met zijn allen nog een heerlijk goed verzorgt buffet gehad. al met al een zeer geslaagde avond

Kastanje team

Een prima teamdag gehad met een moonwalker tocht, de escape room en een uitstekende lunch. Vriendelijk personeel een dag die zeker geslaagd te noemen is.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172