Kinderrestaurant Drenthe

Kinderrestaurant Drenthe

Ben je op jacht naar een leuk kinderrestaurant in de provincie Drenthe? Dan reserveer je toch een avondje uit bij De Postwagen! Elke dag kun je hier met het hele gezin genieten van lekker uit eten gaan, voor de kinderen is er een speciaal menu.

Speciaal kinderrestaurant in Drenthe

Restaurant De Postwagen is elke dag een kinderrestaurant. De kinderen kunnen namelijk een keuze maken uit het speciale kindermenu. Deze is samengesteld met verschillende lekkere gerechten en hapjes, speciaal op kinderen afgestemd. Natuurlijk met veel frietjes, met mayonaise en appelmoes! Enkele voorbeelden:

Vissnackjes - 6,25
Gepaneerde stukjes vis met friet

Lasagne  - 5,75
Vegetarische lasagne

Pannenkoek - 5,25
Pannenkoek met suiker, stroop, jam, kaas of spek naar keuze      

Kapitein Kip -  4,75
Puntzakje friet met kipnuggets  

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, bekijk hier het gehele kindermenu.

Ook voor volwassenen

Natuurlijk is De Postwagen Drenthe niet alleen een kinderrestaurant, de ouders worden ook niet vergeten. In de 'normale' restaurantzaal kunnen zij namelijk zelf genieten van een rustig avondje uit eten met heerlijke gerechten. Alle gerechten van De Postwagen worden bereid met verse biologische en streekproducten. Je hebt in Drenthe de keuze uit verschillende vleesgerechten, vegetarische gerechten en visgerechten. Je sluit het diner natuurlijk af met een lekker dessert. Bekijk hier de gehele menukaart.

Ideaal bereikbaar

Restaurant De Postwagen is uitstekend te bereiken vanuit heel Drenthe. Het restaurant ligt niet ver van de A7 en je bent er dus ook nog eens in no time. Parkeren doe je op het ruime parkeerterrein, pal naast de deur.

Het beste kinderrestaurant van Drenthe is De Postwagen! Bekijk hier alle informatie.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie