Eredivisie kijken (tijdelijk niet van toepassing)

“Plek bevalt goed”

Kom live Eredivisie kijken bij de sfeervolle Posta7 Tolbert. Met onder andere FC Groningen, topduels en soms ook sc Heerenveen. Check onze openingstijden. De Postwagen bepaalt wat uitgezonden wordt.

Live voetbal: De eredivisieduels van FC Groningen

Als noordelijk uitgaanscentrum kunnen we niet om 'De Trots van het Noorden' heen. Daarom zenden we vaak FC Groningen uit op meerdere schermen. Met ons indoor terras is dat nog veel leuker dan thuis voor de buis. Kom een drankje doen in Tolbert.

Topduels Eredivisie live kijken, bar 

De topduels Eredivisie live kijken, dat kan uitstekend bij de sfeervolle Posta7. Regelmatig tonen we wedstrijden van Ajax, Feyenoord en PSV. Liefhebbers van voetbal zitten hier goed. En: we hebben uiteraard een mooie bar. Tijd voor een rondje! 

Regelmatig tonen we wedstrijden van Ajax, Feyenoord en PSV

sc Heerenveen live

Op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland ligt Posta7. Vanwege die 'neutrale' ligging zenden we evengoed sc Heerenveen uit. Verder kan het voorkomen dat we eredivisieduels van andere clubs uitzenden. Kijk live Eredivisie in Tolbert met lekkere borrelhapjes.

De Postwagen bepaalt uitzendingen 

Het programma van de Eredivisie biedt weleens meerdere topaffiches. Ook kunnen de belangen van de betreffende clubs meespelen. Zo staat er bijvoorbeeld niets meer op het spel voor sommige clubs, terwijl andere clubs nog volop strijden. De Postwagen bepaalt wat er op de schermen komt en wie het betreft.

Voetbal en meer sport kijken in Tolbert

We zijn sportliefhebbers en dat zie je terug in ons gebouw. Denk aan actieve uitjes als Bowlen in stijl, Fun Curling 2.0 en Glow in the Dark Midgetgolf. Naast het beoefenen van sport kijken we er graag naar. Niet alleen naar voetbal. Beleef de Formule 1 met de race van Max Verstappen. Formule 1 kijken doe je hier.

Loungen, activiteiten en uitgaan: Posta7 Tolbert. Live voetbal.

Eredivisie kijken (tijdelijk niet van toepassing)

Eredivisieduels FC Groningen (tijdelijk niet van toepassing)

Topduels in de Eredivisie (regelmatig)

Eredivisieduels sc Heerenveen (soms)


Op meerdere schermen Eredivisie

Indoor terras met gezelligheid

Lekker borrelen, bar aanwezigEredivisie kijken is heel gewild

Kom mooi op tijd

 

Delen:

Contact opnemen over Eredivisie kijken (tijdelijk niet van toepassing)

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies
Paul

Voor wat betreft de Postwagen….. uitermate keurig voor elkaar…. goed eten… mooi opgezette spellen en een keurige breedbeeldtelevisie

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum