Populair

Eredivisie kijken

Eredivisie kijken in gezelligheid: FC Groningen en meer • fijne sfeer • topduels

Kom live Eredivisie kijken in het sfeervolle PlazaPosta Tolbert. Met onder andere FC Groningen, topduels en soms ook sc Heerenveen. Check eerst onze openingstijden. De Postwagen bepaalt wat uitgezonden wordt.

Live voetbal: De eredivisieduels van FC Groningen

Als noordelijk uitgaanscentrum kunnen we niet om 'De Trots van het Noorden' heen. Daarom zenden we vaak FC Groningen uit op meerdere schermen. Met ons indoor terras is dat nog veel leuker dan thuis voor de buis. Kom een drankje doen in Tolbert.

Topduels Eredivisie live kijken, bar 

De topduels Eredivisie live kijken, dat kan uitstekend in het sfeervolle PlazaPosta. Regelmatig tonen we wedstrijden van Ajax, Feyenoord en PSV. Liefhebbers van voetbal zitten hier goed. En: we hebben uiteraard een mooie bar. Tijd voor een rondje! 

Regelmatig tonen we wedstrijden van Ajax, Feyenoord en PSV

sc Heerenveen live

Op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland ligt PlazaPosta. Vanwege die 'neutrale' ligging zenden we evengoed sc Heerenveen uit. Verder kan het voorkomen dat we eredivisieduels van andere clubs uitzenden. Kijk live Eredivisie in Tolbert met lekkere borrelhapjes.

De Postwagen bepaalt uitzendingen 

Het programma van de Eredivisie biedt weleens meerdere topaffiches. Ook kunnen de belangen van de betreffende clubs meespelen. Zo staat er bijvoorbeeld niets meer op het spel voor sommige clubs, terwijl andere clubs nog volop strijden. De Postwagen bepaalt wat er op de schermen komt en wie het betreft.

Voetbal en meer sport kijken in Tolbert

We zijn sportliefhebbers en dat zie je terug in ons gebouw. Denk aan actieve uitjes als Bowlen in stijl, Fun Curling 2.0 en Glow in the Dark Midgetgolf. Naast het beoefenen van sport kijken we er graag naar. Niet alleen naar voetbal. Beleef de Formule 1 met de race van Max Verstappen. Formule 1 kijken doe je hier.

Loungen, activiteiten en uitgaan: PlazaPosta Tolbert. Live voetbal. 

Eredivisie kijken

Eredivisieduels FC Groningen (vaak)

Topduels in de Eredivisie (regelmatig)

Eredivisieduels sc Heerenveen (soms)


Op meerdere schermen Eredivisie

Indoor terras met gezelligheid

Lekker borrelen, bar aanwezigEredivisie kijken is heel gewild

Kom mooi op tijd

 

Delen:
FC Groningen.jpg

Contact opnemen over Eredivisie kijken

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's