Formule 1 kijken

“Gezellige middag F1”

Formule 1 kijken doe je gezellig bij loungebar Posta7, achter De Postwagen. Wij zenden bijna altijd de race van Max Verstappen uit, afhankelijk van het tijdstip. Bekijk het hieronder.

De race van Max Verstappen

Nederlanders willen al jaren Formule 1 kijken, helemaal sinds het succes van Max Verstappen. Het is natuurlijk nog leuker qua beleving om dit samen met andere liefhebbers te kijken. Om die reden mogen we elke F1 GP weer veel fans verwelkomen.

Grand Prix (GP) Formule 1 dit weekend

Dit weekend live de Grand Prix (GP) Formule 1 kijken? Hier zie je of we dit weekend de F1 wel of niet uitzenden. 

  • Update: we zenden elke race uit, behalve als een race vroeg in de ochtend is

Kom samen met je vrienden of familie genieten van de race op meerdere schermen. Nodig ze uit, neem ze mee naar Posta7 in Tolbert (Groningen). Dit is dé plek om met elkaar Formule 1 te kijken. Met hapjes en drankjes en een topsfeer. 

Hoe Formule 1 kijken 2024

We snappen het helemaal als je de race van Max Verstappen niet wil missen. Dus schotelen we je hier het ideale recept voor om Formule 1 te kijken in 2024. Stap 1: kom naar Posta7, het gezellige uitgaanscentrum. Stap 2: neem plaats op het indoor terras. Stap 3: kijk Formule 1 live. 

Hoe Formule 1 kijken 2024: kom naar Posta7

GP wanneer: ochtend, middag of avond

Het is best gebruikelijk dat de GP wordt uitgezonden om bijvoorbeeld 14.00 of 15.00 uur 's middags. Tegelijkertijd zijn er best veel uitzonderingen op die 'regel'. Dat komt omdat de Formule 1 zich wereldwijd verplaatst: tijdzones spelen een rol. Daarom is de GP soms ook in de ochtend of in de avond. 

Om die reden zie je hierboven bij 'Grand Prix (GP) Formule 1 dit weekend' het eerstvolgende tijdstip. 

Borrel en lounge Posta7

Posta7 zit in Tolbert, centraal in Noord-Nederland. Het betreft een groot uitgaanscentrum waar je vooral kunt loungen en leuke dingen doen. Zo zit er een privé karaokecafé voor je vrienden. En er zijn pooltafels, flipperkasten en airhockeytafels. Veel gasten zitten op het sfeerrijke indoor terras.

Formule 1 kijken


Formule 1 op meerdere schermen

Gezellig vanaf het indoor terras

Bar aanwezig, lekker borrelenFormule 1 kijken is heel gewild

Kom mooi op tijd voor een goed plekje

 

Delen:

Contact opnemen over Formule 1 kijken

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies
Paul

Voor wat betreft de Postwagen….. uitermate keurig voor elkaar…. goed eten… mooi opgezette spellen en een keurige breedbeeldtelevisie

Familie Buiter

We hebben een leuke gezellige middag gehad inclusief F1 kijken

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum