Toertocht met de E-Cruiser

“Gewoon super”

Ideaal als groepsuitje: toeren op de elektrisch aangedreven E-Cruiser. Vermakelijke en ontspannende activiteit in de omgeving.

Dik, dikker, VET. De E-Cruiser is een robuuste step met VETTE banden. Dankzij de elektrische aandrijving scheur je met 30 kilometer per uur door de omgeving, je hoeft zelf niets te doen. Een prettige snelheid voor een ludieke kennismaking met onze regio. De toekomstige bruid of bruidegom mag het spits afbijten en voorop gaan in de stoet. 

Lekker toeren 

Beleef de weelde van het Westerkwartier, een fraai gebied tussen Drenthe, Groningen en Friesland. Lekker toeren tijdens het vrijgezellenfeest. Op deze stoere en sterke step rij je soepeltjes door de dorpjes en langs de weilanden. Vergeet onderweg niet om foto's te maken van de activiteit. Leuk voor later. #tbt #postwagen

Stoere en sterke step, rij soepeltjes door de dorpjes en langs de weilanden 

Ideaal groepsuitje

Een toertocht met de E-Cruiser is een ideaal groepsuitje voor het vrijgezellenfeest. Het voertuig is eenvoudig te bedienen, je rijdt er zo mee weg. Voor je het weet zit je in Zeeland, al is dat niet helemaal de bedoeling. Dit uitje creëert een losse en gezellige sfeer. Zeker weten een leuke invulling van het programma. Wie is het snelst?

Uitjes en arrangementen

Restaurant en partycentrum De Postwagen staat voor goed eten en aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op. Voor groepen vanaf 20 personen barbecueën, of bowling in combinatie met een warm en koud buffet en voor de groepen vanaf 2 personen is de Bulgaarse Ovensteen een smakelijke aanrader. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

Toertocht met de E-Cruiser

+-75 minuten | 24,75 p.p.


Robuust uiterlijk, VETTE banden

Ideaal als groepsuitje

Elektrisch aangedrevenDit vrijgezellenuitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Trijntje Hingstman

Vrijgezellen feestje gehad met activiteit en high tea, gewoon super! En nu getrouwd in de Postwagen en het feest gehad, onvergetelijk en super geregeld tot in de puntjes. Kan niet beter.

Anna Vegt

Zondag de eerste mooie lentedag, en we zijn gaan moonwalken. Na een duidelijke uitleg en een oefenrondje konden we de route volgen. Doormiddel van foto’s werd de route aangegeven. Duidelijk en vele mooie plekjes onderweg. Ontzettend leuk om te doen en gaan dit zeker nog eens doen! Jammer dat het restaurant gesloten was ivm corona anders hadden we zekers na afloop een vorkje geprikt.

Gina

Super! Met mijn vriendinnen op de vetbike! Een aanrader

Gerben Kiel

Wij hebben vrijdag 26 juni 22 vetbikes gehuurd. Super ervaring en super geregeld.

Gerben Kiel

Wij hebben vrijdag 26 juni 22 VETbikes gehuurd. Super ervaring en super geregeld.

TOKO vrienden

We hebben tijdens ons jaarlijkse vriendenweekend de moonwalker en VETbike tour gedaan met 18 personen en na de tijd koffie met gebak op het terras gedaan. De uitleg was erg helder en vriendelijk, de route was duidelijk aangegeven en het landschap was prachtig onder de herfstzon. De zaal zag er ook erg mooi uit maar omwille van het zonnetje, kozen wij voor het terras. De bediening was vriendelijk en snel.

Sanne

Wij hebben gister een VETbike gehuurd, erg leuk om te doen en een mooie omgeving! Personeel erg vriendelijk en behulpzaam! Heerlijke carpaccio gehad, zeker voor herhaling vatbaar!

Nico

Als teamuitje maakten we eerst een mooie route door het Westerkwartier op een VET-bike en aansluitend maakten we gebruik van het Diner-keuzemenu. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een zeer geslaagd uitje was, in allerlei opzichten. Duidelijke communicatie vooraf, vriendelijk personeel, een duidelijke route, een leuk terras, bijzondere (lokale) biertjes op de kaart en bovenal: we hebben heerlijk gegeten. Wij komen graag nog eens terug.

Linda

Met vooraf een vergadering in Noordelijk verband, werd een heerlijke lunch geserveerd met aandacht voor de diverse diëten, top verzorgd. Daarna een activiteit met 30 personen op de vetbike en geautomatiseerde step, door de prachtige landelijke omgeving. Een zonnetje erbij maakte het tot een prima dag.

Karin Yvonne Orsel

Wij hebben Met een Group van 16 mensen een combi gedaan van een Solex tour en Vet bikes, het was een last minute / spontane actie. Het bedienend personeel, het eten en alles was meer dan goed verzorgd. Een echte aanrader!

Friso Schonenburg

De Postwagen is echt een aanrader! Wij hadden een vrijgezellen dag geregeld. koffie met gebak vooraf op het terras. Met de Vetbike anderhalf uur rond getoured. Daarna tafelgrillen. Zeer vriendelijk personeel en alles zeer goed verzorgt!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De noordelijke hotspot

Lounge, fun en events. Posta7 bij de A7 is dé hotspot van Noord-Nederland voor een geslaagd dagje uit.

  • Mooiste activiteitencentrum
  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)