Dagje uit Friesland

Dagje uit Friesland

Voor een leuk dagje uit in Friesland is niet veel nodig. Een activiteit hier, een activiteit daar. Vooraf, achteraf of tussendoor lekker eten. Een aangename sfeer. Dat is het wel zo'n beetje. Tel daar dan nog kwaliteit en betaalbaarheid bij op en je weet zeker dat alles klopt. Het wordt dan echt iets om naar uit te kijken. Ons partycentrum helpt je op weg. 

Dagje uit voor groepen

Persoonlijk uitje. Groot bedrijfsfeest. Of toch een vrijgezellenfeest. Wat is de gelegenheid voor het dagje uit in Friesland? Wat is de groepsgrootte? Maakt dat uit dan? Nee, niet per se: wij verwelkomen zowel kleine als grote groepen van 2, 5 of 1.500 (en meer!) personen. Het is alleen wel handig om te weten waar we ongeveer op kunnen rekenen. Dus denk er even over na. 

Leuke activiteiten

Ontsnap binnen 60 minuten uit de escape room (Race to Escape), ontrafel de moordenaar bij The Blacklist Citygame of ga Spiegelen met paarden. Het aanbod van activiteiten is zeer divers. Er zit altijd iets tussen voor een geslaagd dagje uit in Friesland. Bingo saai? Niet met Crazy Bingo. Iets actiefs doen? Sterrenslag. De regio verkennen? Nostalgie op de Solex

Dagje uit met workshop 

Een Disc Golf Clinic is een leuke en leerzame aanvulling op het programma, net als de Workshop Linedancing en de training Schapendrijven. Verder is de Salsa dansworkshop een interessante optie. 

Het aanbod van activiteiten is zeer divers

Lekker uit eten

Om nom nom nom. Uit eten bij De Postwagen maakt het dagje uit in Friesland helemaal compleet. Met een prachtig restaurant wordt het een intense beleving van sfeer, stijl en smaak. Een heerlijke afsluiter van de dag. Reken maar dat iedereen gaat genieten. Bekijk de menukaart van het restaurant, of probeer de buffetten eens. Het Farmhouse 3 gangen buffet is een aanrader. 

Voor het organiseren van een dagje uit in Friesland klop je aan bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's