Fun Curling 2.0 Vrijgezellenfeest

Dit uitje bevalt goed: toffe technieken • ziet er futuristisch uit • toegankelijk en vermakelijk

Bij het Fun Curling 2.0 Vrijgezellenfeest beleef je curling met een twist. Zo hebben we unieke curlingbanen én een automatisch puntentelsysteem in een sfeerrijk pand. Dat is nog eens een leuk vrijgezellenfeest.

In een huiselijke sfeer doen jullie je best om een steen met een handvat naar het 'huis' te schuiven. Dat is de naam voor de roos aan de andere kant van de baan. Schuif zo goed mogelijk om punten te ontvangen via het (automatische) puntensysteem. Het spel is begonnen... 

Speluitleg 

Het doel is overzichtelijk. Je probeert meer punten te scoren dan je tegenstander, door de stenen dichter bij het huis te krijgen. Misschien lukt het je om de steen een soort draaiing (curl) te geven tijdens het schuiven. Je wordt al snel fanatiek. Vervolgens maar eens kijken hoe andere vrienden of vriendinnen het doen. 

Vijf curlingbanen 

De Postwagen beschikt over vijf curlingbanen in een fraai vormgegeven ruimte. Het aantal banen waarop jullie actief zijn, hangt af van het aantal deelnemers aan de activiteit. Er is ruimte voor maximaal zeven spelers per baan. Na meerdere schuifbeurten wordt duidelijk in welk team de curlingkampioenen zitten. 

Roepen naar een steen

Een Fun Curling 2.0 Vrijgezellenfeest brengt heel wat enthousiasme met zich mee. Je kunt het nu nauwelijks beseffen, maar straks sta je te roepen naar een steen. Want dat ding moet en zal op het 'huis' eindigen. Vooral wanneer iemand anders het zojuist beter heeft gedaan. Tijd voor hapjes en drankjes ter ontspanning. 

Je kunt het nu nauwelijks beseffen, maar straks sta je te roepen naar een steen

Voordelige pakketdeal met bowling  

De Postwagen presenteert een aantrekkelijke pakketdeal met bowling. Een vrijgezellenfeest met één activiteit is 'leuk', maar met twee activiteiten wordt het natuurlijk nog leuker. Voor slechts 13 euro per persoon (vanaf 4 personen) is deze deal voor jullie: het Curling Vrijgezellenfeest en bowlen in stijl

Plaza Posta Noord-Nederland

De curlingbanen van De Postwagen zijn onderdeel van de Plaza Posta, waar meerdere activiteiten zijn gevestigd. Voorbeelden zijn Glow in the Dark Midgetgolf, Retro Games en Indoor Bijlwerpen. De VR Room mag er ook zijn. Combineer meerdere uitjes voor een volledig vrijgezellenfeest en ga lekker uit eten.

Fun Curling 2.0 Vrijgezellenfeest

55 minuten | 8,- p.p. (vanaf 4 personen of meer)

55 minuten | 32,- per groep (2 tot 4 personen)

110 minuten | 14,- p.p. (vanaf 4 personen of meer)

110 minuten | 56,- per groep (2 tot 4 personen)


Curling met een twist, leuk vrijgezellenfeest

Automatische puntentelling, uniek Fun 2.0-concept

Geen bezemsDit vrijgezellenuitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Marian

Gisteren curling, glow in the dark golf geboekt. Was erg leuk om te doen. Daarna hadden we nog zin om te bowlen en dat kon ook nog. Mooie banen daar en heerlijke grote banken om te zitten. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom hier willen wij wel vaker naar toe.

Nico de Groot

We hebben curling en golf in dark glow gedaan. Alles perfect geregeld; klantgerichte benadering door de medeewerker. Mooie locatie!

Margriet

Heerlijk curling 2.0 gedaan. Dank voor de leuke ervaring namens fysiotherapie Martini Ziekenhuis

Andrea

Afgelopen maand na de opening van het activiteitencentrum drie keer bij de postwagen geweest. Goede service en wat een prachtig nieuw gebouw. Zowel bowlen, curling als retrogames kan ik erg aanraden. Leuke activiteiten voor vrienden of familie. Ik kom binnenkort zeker terug om de glowgolf te testen. Ook het restaurant heeft goede bediening en kwaliteit van eten!

Certe Jopie Haan-Nieboer

Wij hebben op 19 februari een geweldige avond gehad met het stamppot buffet en het curling. En één woord geweldig geregeld. Personeelsvereniging Certe

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's