Cadeaubon bestellen

Bijzonder populair: direct in je mailbox • leuk cadeau • altijd goed

Restaurant De Postwagen in Tolbert is een geliefd restaurant in Noord-Nederland voor stelletjes, vrienden en families. De gezellige en sfeervolle setting draagt bij aan het uitnodigende karakter. Het is genieten bij De Postwagen, een uitje met geluksmomentjes. Daarom is de cadeaubon voor een diner bijzonder populair.

Makkelijk en snel een fijn cadeau

Kies een bedrag, voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe en geef je (eigen) e-mailadres op. Bestellen, klaar! Hierna ontvang je direct of binnen enkele minuten een e-mail van ons. In de bijlage van die mail zit de cadeaubon.

De bon kun je daarna digitaal versturen of printen, zodat je de bon persoonlijk aan kunt bieden. Om de cadeaubon te verzilveren, volstaat zowel de papieren versie als een digitaal exemplaar. We kijken naar de (unieke) code.

Voorbeeld cadeaubon (PDF)

Wat kun je met de bon doen?

1. De cadeaubon: een dinerbon

In principe kan de bon voor elke gelegenheid ingezet worden. Iemand is bijna jarig of er wordt een jubileum gevierd. Er is een bijzondere prestatie neergezet of er is een andere aanleiding voor een cadeau. Vaak denk je dan: 'Wat voor cadeau kan ik geven'? Deze dinerbon is altijd leuk om weg te geven, of om als cadeau te krijgen! Zowel digitaal als op papier (geprint). Bepaal het bestedingsbedrag, zeg iets persoonlijks en bestel.

Deze dinerbon is altijd leuk om weg te geven, of om als cadeau te krijgen

2. Aantrekkelijk alternatief: High Tea of lunch

De cadeaubon is ook geldig voor andere toppers dan het diner: een High Tea of het Bourgondische Lunchbuffet in de middag. Echt even ontspannen met een wereld aan hapjes en gezelligheid.

De ontvanger kan de bon besteden aan een lunch. Met het uitgebreide Bourgondische Lunchbuffet is dat net zo goed een aantrekkelijk vooruitzicht. Vooral als de locatie de uitstraling heeft van een chic grand café, terwijl alles toegankelijk en laagdrempelig blijft. Een mooie locatie voor een lekkere lunch. Een geslaagd cadeautje.

3. Diverse activiteiten

Tot slot is het mogelijk om de cadeaubon te besteden aan diverse populaire activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan Curlen, Bowlen of Lasergamen. Of ga toeren met de E-Cruiser. Dat is nog eens een origineel cadeau!

Fysieke cadeaubon?
Bij de bar in ons restaurant zijn fysieke cadeaubonnen verkrijgbaar.

Cadeaubon bestellen


Mooie verrassing

Leuk cadeau

Altijd goed


Delen:
De Postwagen
Posta7
De noordelijke hotspot

Lounge, fun en events. Posta7 bij de A7 is dé hotspot van Noord-Nederland voor een geslaagd dagje uit.

  • Mooiste activiteitencentrum
  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)