Bowlen Vrijgezellenfeest

Veel enthousiasme: heel mooi bowlingcentrum • fijne sfeer • goede horeca

Bowling De Postwagen is de ideale locatie voor een Bowlen Vrijgezellenfeest in Tolbert (Groningen). De combinatie van stijlvolle bowlingbanen én een gewaardeerd restaurant levert een aantrekkelijk plaatje op met tophoreca.

Gerespecteerde interieurontwerpers hebben met bowlingcentrum De Postwagen een designpareltje afgeleverd. Veel gedateerde bowlingcentra zijn verloren, maar in Tolbert is de sport springlevend. Hier beleef je het Bowlen Vrijgezellenfeest in stijl. Industrieel, huiselijk en gezellig. 

Bowlingtempel

De bowlingtempel aan de rand van Groningen, Drenthe en Friesland onderscheidt zich door het interieur en de algehele uitstraling. Vrienden en vrijgezellengroepen zijn enthousiast over het decor, de horecavoorzieningen en de fraaie ballen en banen. Kom ook bowlen in Tolbert (vlak bij de A7). 

Vrijgezellenfeest met geluksmomentjes 

De Postwagen staat voor een uitje met geluksmomentjes en dit vrijgezellenfeest past perfect in dat plaatje. Iedereen die een strike (alle kegels om in één keer) of een spare (in twee keer) gooit, weet waar we het over hebben. Dat zijn nou geluksmomentjes. De gezelligheid met de groep maakt het compleet. 

Een uitje met geluksmomentjes

Pins en turkey 

We hebben het vaak over kegels, maar eigenlijk zijn het 'pins' in bowlingjargon. En als het je drie keer op rij lukt om alle kegels in één keer om te gooien, heb je een turkey. Die benaming stamt af uit de tijd dat je een heuse kalkoen kon winnen met zo'n prestatie. Nu kun je er vooral over opscheppen, als het je al lukt.

Arrangementen

Bowlen wordt extra gezellig met hapjes en drankjes. Daarnaast zijn er aantrekkelijke arrangementen mogelijk. Zo combineer je het Bowlen Vrijgezellenfeest eenvoudig met Het Farmhouse 3 gangen buffet of de Indoor Barbecue. Tot slot is het mogelijk om te lunchen of te dineren in het restaurant, bekijk de menukaart.

Optimale bereikbaarheid

De Postwagen (A7, afrit 33/34) zit naast Leek, tussen Drachten en de stad Groningen. Vanuit Heerenveen ben je er in een half uur. Ook vanuit dorpen in de regio is het een overbrugbare afstand naar de 'Trots van Tolbert'. Zo ontvangen we onder andere gasten uit Roden, Surhuisterveen en Buitenpost/Kollum. 

Bowlen Vrijgezellenfeest

55 minuten | 6,- p.p. (vanaf 4 personen of meer)

55 minuten | 24,- per groep (2 tot 4 personen)

110 minuten | 12,- p.p. (vanaf 4 personen of meer)

110 minuten | 48,- per groep (2 tot 4 personen)


Bowlingtempel

Gezelligheid

Uitstekend bereikbaarDit vrijgezellenuitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Marian

Gisteren curling, glow in the dark golf geboekt. Was erg leuk om te doen. Daarna hadden we nog zin om te bowlen en dat kon ook nog. Mooie banen daar en heerlijke grote banken om te zitten. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom hier willen wij wel vaker naar toe.

Ingrid

Leuke sfeer, mooie locatie, bij het bowlen kun je op een heerlijke bank zitten. Top! Voor herhaling vatbaar.

Review afkomstig van: Google+

Maurits

Mooie nieuwe activiteitenarena. Ruim opgezet, gezellige sfeer en geschikt personeel. Ideaal voor een gezellige avond bowlen of een andere activiteit!

Jannie

Een hele leuke avond met de VSK gebowld .Heel vriendelijk personeel. Groet Vriendschapskring Roden eo.

De Paardendrogist

We hebben een superleuk personeelsuitje gehad bij de Postwagen. Prachtige bowlingbanen, gezellig ruimte en tot slot heerlijke diner! Goede service en vriendelijk medewerkers. Zeker voor herhaling vatbaar!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's