Bowlen Groningen

Bowlen Groningen

Plezier en sportiviteit ontmoeten elkaar in een prachtige setting bij Bowlen Groningen (De Postwagen). Een compleet bowlingcentrum met zes bowlingbanen, uitgebreide faciliteiten en een prettige sfeer. Dit alles in een markant en modern gebouw, met een industriële knipoog naar retro, vintage en meer.  

Let op: deze activiteit is nog in voorbereiding (gereed vanaf komende winter).

Bowlen in stijl

Kortom: bowlen in stijl. Daarvoor ga je naar De Postwagen. Alle mogelijke doelgroepen komen hier met veel plezier bowlen. Denk aan families, bedrijven en vrienden; de pure liefhebbers en de debutanten. Zowel nieuwkomers als ervaren spelers beleven bowling in een optimale omgeving. Ook voor kinderfeestjes en verenigingen is dit de ideale locatie. 

Bowling in een optimale omgeving  

Zet 'm op

Iedereen heeft z'n eigen niveau en doelen. Zet 'm op. Mogelijk ga je enkel voor de strike, waarbij je de tien 'kegels' (pins) in één keer omver gooit. Misschien ben je net zo tevreden met een spare: twee pogingen, alsnog alles om. Het hoogst haalbare doel is de turkey. Dit is een soort 'hattrick', drie strikes op een rij. Daarmee kon je vroeger (tijdens Thanksgiving) een kalkoen winnen.

Reserveren voor Bowlen Groningen 

Je kunt spontaan langskomen bij Bowlen Groningen (De Postwagen), maar dan weten we niet zeker of er plek is voor jullie. Daarom raden we eigenlijk altijd aan om wel even te reserveren. Dat kan gewoon online, makkelijk en snel. Zo weet je zeker dat je gewoon kunt bowlen. Heb je nog vragen of opmerkingen, bel of app ons dan gerust van tevoren.

Combineren met eten 

Sinds 1780 is de Hoofdstraat (53) in Tolbert al het adres voor verrukkelijke maaltijden. Eeuwen later vind je hier een bowlingcentrum én ons restaurant, waar je heerlijk kunt eten. Verder zijn er nog allerlei andere opties, waaronder de Bulgaarse Smulsteen, de Indoor Barbecue en de buffetten. Kortom, genoeg keus naast de hapjes en drankjes

Bowlen Groningen is een activiteit van partycentrum De Postwagen.*

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172