loopfiets vrijgezellenfeest

Moonwalker

Massaal gekozen: bijzonder voertuig • superleuk om te doen • origineel vrijgezellenfeest

Ontdek 's werelds eerste fiets met loopband, de Moonwalker. Lopen was nog nooit zó leuk, een unieke ervaring. Met een ontspannend looptempo gaat je fiets al lekker snel.

 • Loopband óp een fiets: een unieke ervaring
 • Lopen was nog nooit zó leuk
 • Ga als een speer door enkel rustig te lopen

Moonwalker

Voor een origineel vrijgezellenfeest komt de Moonwalker sowieso in aanmerking. Dit is wandelen next level. Je loopt namelijk over zo'n loopband die je kent van de sportschool. Die loopband rijdt vervolgens op rap tempo door. Zondere moeite haal je een fietser in op 's werelds eerste fiets met loopband. 

Met de Moonwalker door het Westerkwartier

Kom anderhalf uur lang genieten van onze grensstreek bij Drenthe en Friesland. Het Westerkwartier in Groningen leent zich uitstekend voor een fraaie tocht met de Moonwalker. De route wordt bepaald door fotopuzzels. De toekomstige bruid of bruidegom mag natuurlijk voorop. Lopen maar! Een ontspannen en stoer vrijgezellenfeest. 

Een ontspannen en stoer vrijgezellenfeest

Samen uit eten

Het is een aantrekkelijk idee om samen uit eten te gaan na afloop van het vrijgezellenfeest. Denk aan een lunch of diner in ons sfeervolle restaurant. Een buffet zou net zo goed kunnen. 

Pauzemoment

Lekker idee hoor, maar soms wil je al eerder op de dag wat lekkers. Daarom is het een mogelijkheid om de Moonwalkers iets langer te huren en op de route te pauzeren. We geven dan een backpack mee voor onderweg

Prachtig plaatje: de Quattro Pretfiets met elektromotor

De Moonwalkers springen sowieso al in het oog, maar met de Quattro Pretfiets met elektromotor word het helemaal een prachtig plaatje. Dit voertuig is een ludieke aanvulling op het vrijgezellenfeest. Laat een deel van de groep op de Pretfiets gaan en wissel tijdens de route om van voertuig. De Quattro Pretfiets is uitgevoerd met trapondersteuning en is ook geschikt voor de jongere kinderen.

Overzicht

 Dit vrijgezellenuitje is erg gewild
Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 • +-75 minuten | 23,75 p.p.
Veelgestelde vragen over Moonwalker

Op deze pagina zie je een kalender staan:

 • Kies een datum voor je activiteit en vink aan dat je een reservering wilt samenstellen. Kies 'Volgende'. 

Vervolgens kun je de gewenste activiteit(en) toevoegen. Ook is het mogelijk om eten, drinken en extra's toe te voegen.

Let op: je kunt reserveren zonder te betalen. Betalen kan op de dag zelf (als dit de enige activiteit is die je doet) of achteraf (als je kiest voor een arrangementvorm of meerdere activiteiten).

Ja.

 • Ter plekke tekenen jullie een huurovereenkomst.
 • Dit is voornamelijk om oneigenlijk gebruik van het voertuig uit te sluiten.
 • Het ondertekenen van de huurovereenkomst is een voorwaarde om het voertuig te gebruiken. 
 • Ja, wel wanneer dit je enige activiteit is. In dat geval ontvang je bij aankomst de factuur plus de borgsom van 150 euro per groep. De borgsom krijg je terug, als het voertuig in goede staat terugkeert.
   
 • Er is geen sprake van een borgsom wanneer je deze activiteit in arrangementvorm boekt (met bijvoorbeeld een maaltijd en/of meerdere activiteiten). Je kunt dan ook achteraf betalen. Uiteraard is het nog steeds de bedoeling dat het voertuig in goede staat terugkeert. Eventuele schade door oneigenlijk gebruik wordt verhaald. 

Ja, je kunt nu eerst een schatting doorgeven en later het definitieve aantal personen.

 • Let op: wijzigingen in het aantal personen kun je nog doorgeven tot 5 dagen voor de reserveringsdatum. 
 • Het doorgegeven aantal personen wordt berekend. 
 • Het afmelden van personen binnen 5 dagen vóór de datum kan in rekening worden gebracht.

Eventuele wijzigingen in het aantal personen ontvangen we bij voorkeur via de mail (info@postwagen.nl).

Ja. De cadeaubon van De Postwagen is online te bestellen.

 • Deze bon vertegenwoordigt een bepaalde (gekozen) waarde. Hiermee kan de ontvanger uit eten of een activiteit doen.

De cadeaubon is (onder andere) te gebruiken voor een diner, een lunch, Glow in the Dark Midgetgolf, Bowlen in stijl, Fun Curling 2.0 en rondritten in de regio (VETbike, Moonwalker of Quattro Pretfiets).

Er zijn verschillende opties voor het drinken. Zo kun je onder andere kiezen voor losse drankjes (op nacalculatie), consumptiemunten of een drankenarrangement. Neem de mogelijkheden door. 

De activiteit werkt met een fotoroute.

 • Via de foto's op een klembord volg je een speciale route.
 • Vanwege de actieradius van de accu's is het van belang om je aan de route te houden. Anders loop je het risico dat de accu's het niet volhouden.

Het voordeel van de fotopuzzelroute is dat je sowieso een mooie route rijdt door het Westerkwartier.

Krijg een indruk van de route door de plaatsnamen en de kaart te bekijken.

Op deze pagina zie je een kalender staan:

 • Kies een datum en vink aan dat je een offerte wilt samenstellen. Kies 'Volgende'. 

Vervolgens kun je de gewenste onderdelen toevoegen. Ook is het mogelijk om eten, drinken en extra's toe te voegen.

De Postwagen biedt een 'Mooi weer'-garantie: bij slecht weer is het mogelijk het uitje te vervangen door een leuke indoor-activiteit. Zo kan het uitje altijd doorgaan. Er zijn veel leuke opties. Om gebruik te maken van de 'Mooi weer'-garantie geef je je wensen de dag vooraf of meteen in de ochtend aan ons door.

Parkeren is gratis.

 • De parkeergelegenheid is ruim opgezet, er zijn ontzettend veel plekken beschikbaar.

Soms zijn er verkeersregelaars voor de veiligheid en doorstroming. Gasten dienen te allen tijde de aanwijzingen op te volgen.

Ja. In de huurtijd is rekening gehouden met een pauze/tussenstop onderweg. We kunnen jullie een backpack meegeven. Een extra optie is een demonstratie schapendrijven (20 minuten) als tussendoortje, neem hiervoor contact op.

Ja, al het is vaak leuker om met z'n allen hetzelfde voertuig te ervaren (dezelfde belevenis) en dan later nog eens terug te komen om gezamenlijk een ander voertuig uit te proberen. Maar als het jullie absolute voorkeur heeft, dan zijn de VETbikes, Moonwalkers en Pretfietsen met elkaar te combineren. Let op: bij de pretfiets geldt wel een andere route dan bij de overige voertuigen.

De minimumleeftijd voor de Moonwalker is 12 jaar. De Quattro Pretfiets is een alternatief voor ouders met jonge kinderen.

Hoge hakken en slippers zijn niet toegestaan.

Je kunt zelf een arrangement samenstellen door onderdelen (zoals activiteiten en eten) toe te voegen aan je offerte of reservering. Combineer je activiteit bijvoorbeeld met één van de volgende aanbevolen opties:

 

 

Bekijk Activiteiten en Eten voor alle combinaties

Fam Scholten

Gisteren een fantastische dag bij jullie gehad; eerst moonwalken rondom Leek/Nienoord tijdens prachtig weer en aansluitend een heerlijk, prima verzorgd diner a la carte gehad. Top geregeld! Zeker voor herhaling vatbaar.

Anna

Geweldig!! Lunch en Moonwalk....goed verzorgt allemaal!

Familie Kuiper

Wij zijn als familie bij de Postwagen geweest en hebben daar een moonwalk tocht gedaan en daarna geluncht. Wat ontzettend leuk om te doen en daarna hebben we heerlijk gegeten! Ook met een glutenvrij dieet heerlijk gegeten. Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst! Wij komen nog eens terug!

Hillechien Oppers

We hadden 30 mei 2017 een afdelingsuitje, met prachtig weer en hele leuke activiteiten. Escape room ( zeker een aanrader) Daarna borrelen en toen op de Funriders of Moonwalker. En na afloop een goed verzorgde BBQ. Echt de moeite waard voor alle leeftijden.

H. van Zwol Suikerunie

Wij hebben afgelopen vrijdag 20 mei een buiten activiteit gehad met de P.V. van de suikerunie. het was een zeer geslaagde avond de 14 collega's heeft de foto GPS tocht gedaan en 23 collega's zijn met de Moonwalker op pad geweest iedereen heeft daar van genoten al was de GPS tocht voor sommigen wel wat te lang. toen iedereen terugkwam hebben wij met zijn allen nog een heerlijk goed verzorgt buffet gehad. al met al een zeer geslaagde avond

Kastanje team

Een prima teamdag gehad met een moonwalker tocht, de escape room en een uitstekende lunch. Vriendelijk personeel een dag die zeker geslaagd te noemen is.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's