Meest gekozen 6 recensies

Moonwalker

Massaal gekozen: bijzonder voertuig • superleuk om te doen • origineel vrijgezellenfeest

Ontdek 's werelds eerste fiets met loopband, de Moonwalker. Lopen was nog nooit zó leuk, een unieke ervaring. Met een ontspannend looptempo gaat je fiets al lekker snel.

Voor een origineel vrijgezellenfeest komt de Moonwalker sowieso in aanmerking. Dit is wandelen next level. Je loopt namelijk over zo'n loopband die je kent van de sportschool. Die loopband rijdt vervolgens op rap tempo door. Zondere moeite haal je een fietser in op 's werelds eerste fiets met loopband. 

Met de Moonwalker door het Westerkwartier

Kom anderhalf uur lang genieten van onze grensstreek bij Drenthe en Friesland. Het Westerkwartier in Groningen leent zich uitstekend voor een fraaie tocht met de Moonwalker. De route wordt bepaald door fotopuzzels. De toekomstige bruid of bruidegom mag natuurlijk voorop. Lopen maar! Een ontspannen en stoer vrijgezellenfeest. 

Een ontspannen en stoer vrijgezellenfeest

Samen uit eten

Het is een aantrekkelijk idee om samen uit eten te gaan na afloop van het vrijgezellenfeest. Denk aan een lunch of diner in ons sfeervolle restaurant. Een buffet zou net zo goed kunnen. 

Pauzemoment

Lekker idee hoor, maar soms wil je al eerder op de dag wat lekkers. Daarom is het een mogelijkheid om de Moonwalkers iets langer te huren en op de route te pauzeren. We geven dan een backpack mee voor onderweg

Prachtig plaatje: de Quattro Pretfiets met elektromotor

De Moonwalkers springen sowieso al in het oog, maar met de Quattro Pretfiets met elektromotor word het helemaal een prachtig plaatje. Dit voertuig is een ludieke aanvulling op het vrijgezellenfeest. Laat een deel van de groep op de Pretfiets gaan en wissel tijdens de route om van voertuig. De Quattro Pretfiets is uitgevoerd met trapondersteuning en is ook geschikt voor de jongere kinderen.

Moonwalker


Loopband óp een fiets: een unieke ervaring

Lopen was nog nooit zó leuk

Ga als een speer door enkel rustig te lopen


+-75 minuten | 23,75 p.p.


Dit vrijgezellenuitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Fam Scholten

Gisteren een fantastische dag bij jullie gehad; eerst moonwalken rondom Leek/Nienoord tijdens prachtig weer en aansluitend een heerlijk, prima verzorgd diner a la carte gehad. Top geregeld! Zeker voor herhaling vatbaar.

Anna

Geweldig!! Lunch en Moonwalk....goed verzorgt allemaal!

Familie Kuiper

Wij zijn als familie bij de Postwagen geweest en hebben daar een moonwalk tocht gedaan en daarna geluncht. Wat ontzettend leuk om te doen en daarna hebben we heerlijk gegeten! Ook met een glutenvrij dieet heerlijk gegeten. Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst! Wij komen nog eens terug!

Hillechien Oppers

We hadden 30 mei 2017 een afdelingsuitje, met prachtig weer en hele leuke activiteiten. Escape room ( zeker een aanrader) Daarna borrelen en toen op de Funriders of Moonwalker. En na afloop een goed verzorgde BBQ. Echt de moeite waard voor alle leeftijden.

H. van Zwol Suikerunie

Wij hebben afgelopen vrijdag 20 mei een buiten activiteit gehad met de P.V. van de suikerunie. het was een zeer geslaagde avond de 14 collega's heeft de foto GPS tocht gedaan en 23 collega's zijn met de Moonwalker op pad geweest iedereen heeft daar van genoten al was de GPS tocht voor sommigen wel wat te lang. toen iedereen terugkwam hebben wij met zijn allen nog een heerlijk goed verzorgt buffet gehad. al met al een zeer geslaagde avond

Kastanje team

Een prima teamdag gehad met een moonwalker tocht, de escape room en een uitstekende lunch. Vriendelijk personeel een dag die zeker geslaagd te noemen is.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's