VR Room Drenthe

VR Room Drenthe

De VR Room Drenthe vormt een unieke beleving voor jong en oud. Onze Virtual Reality kamer is geen kamer, maar een complete wereld. Stap in deze wereld door uitmuntende VR-technologie en laat je verwonderen. Eén ding is zeker: je bent niet langer in Drenthe. Je bent verzeild geraakt in een doldwaas avontuur vol nieuwe uitdagingen.

VR Room vol verrassingen

Onze Virtual Reality-wereld laat je van de ene verbazing in de andere vallen, een ervaring vol verrassingen. Een technisch wonder, een nieuwe realiteit en vooral een superleuke activiteit. Verzamel je vrienden, collega's of familieleden voor een meeslepende 'rit' door een spectaculaire omgeving. De VR Room Drenthe is iets wat je meegemaakt moet hebben. 

Echter dan ooit

De Virtual Reality kamer van De Postwagen voelt echter dan ooit. Het is veel meer dan een visuele setting. Het is een innovatieve interpretatie van realisme en dat doet iets met je inschatting van de fysieke omgeving. Je bent een nieuwe wereld ingezogen. Keep calm in dit bijzondere landschap, waarbij realiteit en verbeelding voortdurend met elkaar dansen.

Ga de uitdaging aan

De VR Room Drenthe is bij vlagen een moderne mindfuck. Je voeten zouden moeten weten dat je op vaste grond staat, maar je brein krijgt ook allerlei andere signalen. Bewegende elementen, verschillende geluiden en trillingen. Wat is nog echt en wat niet meer? Geef je lichaam en geest over aan virtual reality en ga de uitdagingen aan die op je pad komen. 

De VR Room Drenthe is bij vlagen een moderne mindfuck

Op tijd reserveren

We raden je aan om op tijd te reserveren voor deze activiteit. Tip: het is mogelijk om je bezoek aan de Virtual Reality room te combineren met lekker eten (vooraf of achteraf). We wijzen hierbij met plezier naar de Indoor Barbecue, de Toffe Tafelgrill en de menukaart van het restaurant. Vraag gerust één van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

VR Room Drenthe is een activiteit van partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's