Virtual Reality Room Friesland

Virtual Reality Room Friesland

Neem een diepe duik in de wereld van VR via de speciale Virtual Reality Room Friesland van partycentrum De Postwagen. Een modern avontuur dat barst van de actie. Doorkruis het virtuele landschap, ga de uitdaging aan en beleef bijzondere momenten. Eén ding staat vast: deze activiteit wil je echt niet mislopen. 

Let op: deze activiteit is nog in voorbereiding (gereed vanaf komende winter).

Hyperrealiteit 

De ontwikkelingen in Virtual Reality hebben het mogelijk gemaakt om de 'hyperrealiteit' te creëren. Een technische wereld die niet meer te onderscheiden is van de echte. Zelfs als je bewust weet dat je in zo'n virtuele omgeving zit. Je brein reageert actief op alles wat er op je afkomt. En dat is nogal wat, in onze supergave VR Room. Bewegende elementen, interactie en actie

Virtuele ontdekkingstocht 

Je zou kunnen spreken van een virtuele ontdekkingstocht, waarin Friesland al lang is vergeten. Je 'reist' door de virtuele realiteit, van het ene punt naar het andere. Op die weg wordt je geconfronteerd met allerlei uitdagingen. Een bijzondere belevenis, daar kun je van op aan. Ervaar het zelf en proef van het beste dat VR te bieden heeft. Dat wordt genieten. 

Ervaar het zelf en proef van het beste dat VR te bieden heeft

VR Room voor groepen 

Op zoek naar een origineel groepsuitje? De Virtual Reality Room Friesland is natuurlijk een ideale vondst. Vrienden, verenigingen en bedrijven, scholen en families: alles en iedereen wordt enthousiast van jouw voorstel. Dus kom maar door met je idee en ga met z'n allen naar partycentrum De Postwagen voor de unieke VR-ervaring. 

Sfeervol restaurant 

Naast een spectaculaire VR Room (in de Activiteitenarena) heeft De Postwagen een sfeervol restaurant. Dat maakt het supergemakkelijk om de activiteit te combineren met lekker eten. Kijk eens op de menukaart, verken de buffetten of probeer de Bulgaarse Smulsteen. Andere ideeën: Indoor Barbecue en de Toffe Tafelgrill

Virtual Reality Room Friesland is een activiteit van partycentrum De Postwagen.*

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172