Virtual Reality Room Drenthe

Virtual Reality Room Drenthe

Met de Virtual Reality Room Drenthe staat er een virtuele wereld voor je klaar om verkend te worden. Was je zonet nog hier, zometeen ben je daar. In deze VR-omgeving word je uitgedaagd om van punt A naar punt B te komen. Detail: 'onderweg' kom je van alles tegen. Een buitengewone ervaring waar je besef van realiteit totaal vervaagt. 

Let op: deze activiteit is nog in voorbereiding (gereed vanaf komende winter).

Bijzonder gevoel

Zet een stap in onze VR Room en beleef direct een bijzonder gevoel. Ontdek wat hoogwaardige technologie kan doen en omarm de verbazing die je overvalt. Je bent op een andere plek in een nieuwe realiteit. In dit virtuele landschap voelt alles alsnog levensecht en dat ga je zeker merken. Bijvoorbeeld op het moment dat je daadwerkelijk interactie hebt met virtuele elementen. Een gave ervaring. 

Zet een stap in onze VR Room en beleef direct een bijzonder gevoel

Veel meer dan 'virtueel' 

De Virtual Reality Room Drenthe is daarmee veel meer dan een technische prestatie. Het is een aparte wereld waarin concrete uitdagingen op je pad komen. Je reageert fysiek op bewegende elementen, geluiden en andere triggers voor je brein. Je komt in actie, je beweegt je voort en je maakt meters. Je hebt het dus mis als je dacht dat je stil kon zitten. Kom in beweging, het gaat gebeuren!

Virtual Reality Room als groepsuitje 

Onze VR Room in Drenthe leent zich uitstekend voor een gezellig groepsuitje met vrienden of familie. Ook voor bedrijven, scholen en verenigingen is het een uiterst geschikte activiteit. Modern, origineel en ontzettend vermakelijk. Maak het mee en kom met je groep naar partycentrum De Postwagen, centraal in Noord-Nederland. 

Unieke VR-beleving en lekker eten

Jullie unieke beleving in VR is binnen handbereik. Reserveer vroegtijdig en neem een kijkje bij het eten. Zo hebben we smaakvolle opties voor verschillende groepen. Van de buffetten en de Bulgaarse Smulsteen tot de menukaart van het restaurant en de Indoor Barbecue, het is een prettig idee om voor aanvang of na aanloop lekker te eten. 

Virtual Reality Room Drenthe is een activiteit van partycentrum De Postwagen.*

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172