Solextour Drenthe

Solextour Drenthe

Een onvergetelijke dag. Dat is waar De Postwagen voor staat met de solextour door Drenthe. Gezellig met z'n allen de omgeving verkennen op een bijzondere bromfiets. Het perfecte uitje voor een personeelsdag, familieuitje of vrijgezellenfeest. 

Een unieke solextour

In de jaren 60 van de vorige eeuw was de solex niet weg te denken uit het straatbeeld. Decennia later keren de 'rijwielen-met-hulpmotor' terug. En hoe. Maak kennis met lange leren jassen en stoere helmen. Nostalgie op de Solex laat oude tijden herleven. Een unieke solextour door Drenthe. 

Solexuitje met pauze 

Er zijn meerdere routes mogelijk, variërend in tijdsduur (+-75 versus +-120 minuten). Deze afbakening is zeker niet vastgeroest. Vandaar de plusminus. Je kunt elkaar uitdagen en er een wedstrijdje van maken, maar je kunt onderweg ook even pauzeren. Op verzoek geven we een backpack mee (belegde broodjes, drinken en snoepgoed). 

Meerdere routes mogelijk, variërend in tijdsduur

Gezellig samen eten! 

Samen aanschuiven voor het avondeten. Een aantrekkelijk vooruitzicht. Maak het solexuitje compleet met een diner in het restaurant, waar de menukaart volop variatie toont. Of probeer één van de beste buffetten. Liever lekker barbecueën? Dat is natuurlijk geen probleem. 

Andere activiteiten (tip)

Zeker met grote groepen kan het wenselijk zijn om meerdere activiteiten te doen. De Postwagen heeft voor groepen van 5 tot 1.500 personen leuke uitjes beschikbaar. Onder andere de Race to Escape is een populair vervolg op de solextour door Drenthe. Ook raden we de spelshows aan (Ik hou van Holland, Jongens tegen de Meisjes of Ontmasker de Mol.  

De Postwagen heeft voor groepen van 5 tot 1.500 personen leuke uitjes beschikbaar

Bereikbaarheid De Postwagen 

Je hoeft geen Max Verstappen te heten om het gevoel te hebben dat het best snel gaat. We zijn uitstekend bereikbaar dankzij de ligging nabij de snelweg (A7). Verder is er een bushalte op loopafstand, dus het OV is een alternatief. 

Een geliefd groepsuitje bij De Postwagen: solextour door Drenthe. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's