Solextocht Groningen

Solextocht Groningen

Voel de wind door je haren. Handen aan het stuur. Lange leren jas aan. In optocht. Ja, het is en blijft een schitterend schouwspel: de solextocht in Groningen. Voor iedereen die dit jaar een origineel uitje wil organiseren. Personeelsdag, verenigingsuitje of familieweekend: het wordt een succes met een rit op de solex. 

Solexrijden door het hartverwarmende landschap van Groningen

Het typisch Groningse landschap. Het pure platteland. Deze provincie leent zich perfect voor een solexuitje. De uitgestrekte landerijen, de grazende koeien en de leuke dorpjes domineren het sfeerbeeld. Voeg daar allerlei enthousiaste vrienden, collega's of familieleden aan toe. Allemaal op een solex, gehuld in passende kleding. 

Solexen voor elke groepsgrootte

Heb je een grote of heb je een kleine groep? Het maakt niet uit. Met meer dan 100 solexen zijn we op alles voorbereid. Er kunnen eventueel altijd Moonwalkers of VETbikes bij (beide erg populair). Overigens geven we je (wanneer je dat wenst) een backpack mee, met een welverdiend hapje en drankje voor onderweg. Even pauzeren op een mooi plekje. 

Even pauzeren op een mooi plekje

Andere leuke activiteiten

Breng de kudde bij elkaar voor 'hoofdstuk 2'. Letterlijk en figuurlijk. De workshop Spiegelen met honden en schapen vormt een leuke aanvulling op het solexuitje. De Pubquiz is ook een overweging waard. Andere 'hete' aanraders op dit moment: de Race to Escape (escape room), Sterrenslag en de Maffia van het Noorden. Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke uitjes

Spiegelen met honden en schapen vormt een leuke aanvulling op het solexuitje

Gezellig samen eten

De solextocht in Groningen wordt extra gezellig met lekker eten als de epiloog van jullie verhaal. Proef van een smaakvolle sensatie uit Bulgarije, de Smulsteen. Of probeer eens de Toffe Tafelgrill. Aantrekkelijke alternatieven: de beste buffetten, de indoor barbecue (het hele jaar door dus) en de menukaart van het restaurant (of het luxe keuzemenu voor groepen). 

Een solextocht in Groningen begint bij de Solexkoning van Noord-Nederland: De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172