Solex uitje Groningen

Solex uitje Groningen

Ontdek onze provincie eens op een andere manier. Op een solex. Langs mooie weggetjes, leuke dorpjes en de weilanden, waar je begroet wordt door grazende koeien en galopperende paarden. Een solex uitje in Groningen is een leuke beleving. Lekker tuffen door het landschap. Met (eventueel) een lange leren jas en een passende cap (staat je vast goed). 

Compleet solex uitje

De belegde broodjes van De Postwagen maken je vrolijker dan ooit. Een lunch vooraf of achteraf is wat dat betreft altijd een goed idee. Ook in buffetvorm. Het maakt het solex uitje compleet. Je hoeft het uitje natuurlijk niet per se rond het middageten te plannen. 's Avonds is een combinatie mogelijk met een diner in het restaurant. Daarnaast zijn de buffetten een aanrader.

Een lunch vooraf of achteraf is altijd een goed idee

Routes solextocht 

Het solex uitje in Groningen bestaat uit een rondrit door de provincie. Er zijn twee routes beschikbaar: de Westerkwartierroute (plusminus 75 minuten) of de Leekstermeerroute (ongeveer 120 minuten). De solextocht is uitstekend te combineren met andere activiteiten of workshops. Verder noemden we al het heerlijke eten. Daarbij vermelden we graag de barbecue

De solextocht is uitstekend te combineren met andere activiteiten of workshops

Aanvullende activiteiten 

Mogelijk wil je nog meer doen en beleven. Levend Tafelvoetbal, Sterrenslag en de Escape Room zijn aanvullende activiteiten. Deze uitjes passen perfect in een dagprogramma. Ook leuk (als afsluiter van de avond): de Après Ski Party, het Country & Westen Feest, de Foute Party, het Tropisch Strandfeestje of het Campingfeest.

Zelf een feest organiseren

Ons zalencentrum biedt volop mogelijkheden voor het organiseren van een eigen feest. De zalen variëren qua stijl, sfeer en grootte. Tot slot is de groepsaccommodatie de oplossing voor groepen die willen feestvieren én overnachten. Deze accommodatie bestaat uit een feestzaal (tapinstallatie aanwezig) en tien legerwagons uit Rusland, waar je kunt slapen. 

Klop aan bij de Solexkoning van Noord-Nederland voor een solex uitje in Groningen: De Postwagen.  

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172