Solex huren in Drenthe

Solex huren in Drenthe

Verzamel je vrienden, collega's of familieleden. Trek de lange leren jassen aan. Zet de caps op. Start de Solex. Een Solex huren in Drenthe is een steengoed plan. Bij partycentrum De Postwagen staan tientallen Solexen klaar. Met zowel kleine als grote groepen kunnen jullie hier uitstekend terecht. Op naar een mooie solextocht. 

Solex huren: keigaaf

Het Westerkwartier wacht op je. Het Leekstermeer eveneens. Een rondrit door de regio is keigaaf. We hebben verschillende routes, één van 75 minuten en één van 120 minuten. Bij beide ritten valt er genoeg te zien onderweg en is er ruimte om (indien gewenst) even te pauzeren. Voor wat variatie is het mogelijk om ook VETbikes en Moonwalkers in te zetten. 

Voor wat variatie is het mogelijk om ook VETbikes en Moonwalkers in te zetten

Compleet uitje (lekker eten!)

Een solex huren in Drenthe is niet compleet zonder lekker eten. Geniet bij terugkomst van de Bulgaarse Smulsteen of de Toffe Tafelgrill. Probeer een (begeerlijk) buffet of ga met z'n allen voor het luxe keuzemenu voor groepen. Voor de liefhebber zijn er vegetarische gerechten beschikbaar. Verder houden we rekening met mensen met coeliakie via een glutenvrij menu

Geniet bij terugkomst van de Bulgaarse Smulsteen of de Toffe Tafelgrill

Verschillende activiteiten

Een tocht met de solex is slechts één van de vele activiteiten die je bij De Postwagen Drenthe kunt ondernemen. Enkele voorbeelden van andere uitjes zijn: 

Wie het helemaal bont wil maken, kan kiezen uit diverse themafeesten: de Après Ski Party, het Country & Westen Feest, de Foute Party, het Tropisch Strandfeestje of het Campingfeest. Het is een aanbevolen aanvulling op het programma overdag. Een themafeest belooft een knallende afsluiter in de avond. Dus trek een passende outfit aan en ga ervoor! 

Trek een passende outfit aan en ga ervoor!

Een solex huren in Drenthe start bij De Postwagen, voor een onvergetelijk uitje.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's