Kindvriendelijke restaurants Drenthe

Kindvriendelijke restaurants Drenthe

Je wilt graag naar één van de beste kindvriendelijke restaurants van Drenthe. Wie niet. De Postwagen helpt je op weg door het bijzondere restaurant aan de Hoofdstraat in Tolbert zo in te richten dat iedereen van het gezin optimaal kan genieten. Een kindvriendelijk restaurant waar je 'u' tegen zegt! Hoewel, 'jij' is ook goed hoor.

Kindvriendelijk uit eten

Met z'n tweetjes of met vrienden uit eten gaan in Drenthe is leuk, maar je wilt de kinderen ook niet altijd thuis laten. Heel begrijpelijk. Kom langs, dan zul je zelf zien wat een kindvriendelijk restaurant betekent. Naast het 'gewone' menu vind je in Drenthe ook een speciaal kindermenu. Enkele lekkere gerechten van de kinderkaart:

Pannenkoek - 5,25
Pannenkoek met suiker, stroop, jam, kaas of spek naar keuze      

Kapitein Kip -  4,75
Puntzakje friet met kipnuggets                                

De Frikandelfanaat - 4,75    Populair 
Puntzakje friet met frikandel

De Kroketkoning - 4,75      Populair  
Puntzakje friet met kroket

Ook een speciaal kindertoetje wordt natuurlijk niet vergeten. Niet voor niets noemen onze gasten ons een kindvriendelijk restaurant.

Heerlijke gerechten

De Postwagen Drenthe is een echt kindvriendelijk restaurant, maar dat wil niet zeggen dat volwassenen hier niet terecht kunnen. Naast betáálbaar eten biedt De Postwagen namelijk ook góed eten. Bekijk hier alle visgerechten en de vleesgerechten. Zonder heerlijk toetje kun je natuurlijk niet naar huis, bekijk hier de nagerechten.

De Postwagen: één van de beste kindvriendelijke restaurants van Drenthe!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie