Kinderactiviteiten

De Postwagen heeft meerdere leuke kinderactiviteiten in de speciale Activiteitenarena. Dit is een sfeerrijke uitjeslocatie waar zowel kinderen als ouders of begeleiders zich snel thuis voelen. Een uitje met geluksmomentjes.

Meerdere leuke kinderactiviteiten

Stap in het (Glow in the Dark-)licht tijdens de kinderactiviteit Midgetgolf met een thema. Loop door een schitterende wereld van de jungle en de dieren. Vervolgens leg je meerdere holes af rond het parcours. Een gave ervaring voor jong en oud. 

Je kunt ook gaan bowlen. In stijl. Want wij zetten alles heel mooi neer. Daardoor beleef je deze activiteit in een mooie omgeving. Voor de kinderen hebben we optioneel goothekjes beschikbaar. Breng het personeel op de hoogte wanneer je goothekjes wenst. 

We bieden een moderne tegenhanger van bowlen in stijl met de Fun Curling 2.0 kinderactiviteit. Schuif de stenen zo goed mogelijk richting de roos, die wij het huis noemen. De stenen komen daarna vanzelf terug.

Uitjes voor kinderen reserveren

Een activiteit reserveren doe je eenvoudig via de kalender op de pagina van de gewenste activiteit. Kies daarin een datum en een tijdstip. Ook geef je hier het aantal personen aan. Tot slot ontvangen we graag je contactgegevens voor het toesturen van de reserveringsbevestiging. 

Gratis toegang volwassenen?

Mogelijk organiseer je iets vanwege een kinderfeestje. Dan kan het zijn dat puur de kinderen aan de activiteiten meedoen. En dat je zelf enkel kijkt en de groep goed begeleidt. In zo'n geval heb je als volwassene gratis toegang. 

Laat bij je online reservering van de kinderactiviteiten wel weten dat je hier gebruik van maakt. Dit kan in het Opmerking-veld. 

Kinderactiviteiten, hapjes en drankjes

De uitjes voor kinderen zijn enkel los te reserveren. Ter plekke zijn er hapjes en drankjes te bestellen. 

De Postwagen biedt in de Activiteitenarena géén arrangementen aan voor kinderfeestjes in combinatie met bijvoorbeeld patat/friet. Onze samenwerkingspartner Cafetaria Westerkwartier biedt heerlijke frietjes voor of na het kinderfeestje. 

Cafetaria Westerkwartier zit op loopafstand aan de overkant van De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's