Indoor Bijlwerpen Vrijgezellenfeest

Oerpret bij groepen: machtig gevoel • puntentelling is een pluspunt • heel gezellig

Een uitdagend en toegankelijk vrijgezellenuitje waar iedereen aan mee kan doen. Dat is het Indoor Bijlwerpen Vrijgezellenfeest. Na een instructie van de werpcoach gaan jullie voor de bijl: ‘Axe Throwing’.

Bijlwerpen is oeroud. Het begon ooit in de natuur. In Canada besloten ze er een echte (indoor) sport van te maken met werpbanen en werpkooien, inclusief puntentelling en competitie. De Amerikanen volgden en inmiddels is ook Europa besmet met Axe Throwing. 

Veilig en oergezellig

Uitjeslocatie en restaurant De Postwagen biedt het Indoor Bijlwerpen Vrijgezellenfeest aan met speluitleg van een werpcoach. Alles speelt zich af in een veilige en oergezellige setting. Dit vrolijke uitje is een aanrader voor vrijgezellengroepen. Je hebt misschien al vaker met het bijltje gehakt, maar nu is het de bedoeling om de bijl in de roos te gooien. Een ludieke activiteit voor verschillende leeftijden (vanaf 16 jaar). 

Gaaf en laagdrempelig 

Het Indoor Bijlwerpen is een gave onderneming die bovendien nog eens laagdrempelig is. Je zou het misschien niet zeggen, maar je hebt het gevoel zomaar te pakken. Het gaat met name om het technische aspect, wat het bijlwerpen makkelijker maakt. Je hoeft dus niet heel krachtig te zijn. De werpcoach biedt ondersteuning.  

Het Indoor Bijlwerpen is een gave onderneming die bovendien nog eens laagdrempelig is

Schitterende Scandinaviërs 

Deze indoor versie van bijlwerpen is weliswaar te danken aan de Canadezen, maar vooral de Scandinaviërs schitterden al eeuwen in het spel (buiten). Dat oergevoel komt nog altijd tevoorschijn bij het werpen van de bijlen. Brute kracht is niet belangrijk, toch voel je de strijder in jezelf. Het helpt als je er ook nog een oerkreet uitgooit. 

Combinatie met Toffe Tafelgrill 

Ervaar Indoor Bijlwerpen en leg je bijltje er niet bij neer. 'Axe Throwing' is samengevat een frisse interpretatie van de oude traditie. Tip: kies voor een combinatie van Indoor Bijlwerpen met de Toffe Tafelgrill

Indoor Bijlwerpen Vrijgezellenfeest


Veilige werpkooien, score digitaal bijgehouden

Instructie van een werpcoach

Oergezellig en uitdagend


55 minuten | 14,75 p.p. (vanaf 5 personen of meer)

55 minuten | 73,75 per groep (2 tot 5 personen)


Dit vrijgezellenuitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's