Populair 2 recensies

Glow Midgetgolf Kinderactiviteit

Populaire kinderactiviteit: magisch parcours • hartstikke hip • leuke uitdagingen

Glow Midgetgolf is hartstikke hip als kinderactiviteit. Tieners en kinderen proberen met plezier het magische parcours te overbruggen. Dit alles in een donkere ruimte vol lichtgevende onderdelen. Beleef het zelf.

Glow in the Dark heeft een magisch effect, helemaal als je dit toepast op een fantasierijk thema rond de midgetgolfbaan. Dat is dus het geval bij de Glow Midgetgolf Kinderactiviteit van De Postwagen. Hier smullen kinderen van een uitdagend parcours met lichtgevende onderdelen.

Jungle Midgetgolf in een speciale omgeving 

Tieners en kinderen doen hun uiterste best om zo goed mogelijk te presteren op de baan. Intussen zorgt de speciale omgeving voor voldoende (vrolijke) afleiding. Het parcours is voorzien van 'thematisering', extra toevoegingen met het thema 'Jungle'. Al met al een bijzondere ervaring, laat je maar verrassen.

Een bijzondere ervaring

Kinderactiviteit die altijd door kan gaan

Het voordeel van de Glow Midgetgolf Kinderactiviteit is dat het overdekt is. Slecht weer of goed weer, de kinderactiviteit kan altijd doorgaan. Is het juist lekker zonnig? Vooraf, tussendoor of achteraf is er ruimte om even heerlijk buiten te zitten. De Postwagen heeft hiermee dus een perfecte locatie voor kinderactiviteiten. 

Glow Minigolf is leuk voor alle leeftijden, behalve voor de allerkleinsten. Voor kinderen onder de vijf jaar is de motoriek nog niet voldoende ontwikkeld om goed te kunnen minigolfen. Kinderen tot en met vier jaar mogen wel gratis mee de baan op om mee te lopen. 

Glow Midgetgolf Kinderactiviteit in Noord-Nederland 

De Postwagen ligt mooi in het midden van Noord-Nederland, op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland. Rij over de A7 en verlaat die snelweg bij afrit 33 (vanuit Drachten/Heerenveen) of afrit 34 (vanuit Groningen). Vervolgens is het nog maar enkele minuutjes rijden. Tot ziens bij De Postwagen. 

Overzicht

 Deze kinderactiviteit is erg gewild
 Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

Glow Midgetgolf Kinderactiviteit


Glow Midgetgolf in het donker

Lichtgevende onderdelen, thema Jungle

Magische wereld voor kinderen


+-60 minuten | 8,75 p.p.


Deze kinderactiviteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Mevrouw Breukelman

Afgelopen woensdag het kinderfeestje van mijn dochter bij De Postwagen gehad, in de gloednieuwe arena. Wat een pret! Alles was goed geregeld, de arena was prachtig en de glow in the dark midgetgolf super gaaf! Kortom, het was een geslaagd feestje en een dikke aanrader! :)

N

Leuke avond midgetgolf gehad. Ook fijn dat er niet super veel groepen tegelijk bezig zijn. Zo hadden we totaal geen last van anderen. Had wel iets meer qua muziek verwacht en misschien wat speciale effecten voor meer beleving als je naar de volgende baan ging. Aanrader!!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's