Meest gekozen 28 recensies

Glow Midgetgolf Kinderactiviteit

“Prachtig”

Glow Midgetgolf is hartstikke hip als kinderactiviteit. Tieners en kinderen proberen met plezier het magische parcours te overbruggen. Dit alles in een donkere ruimte vol lichtgevende onderdelen. Beleef het zelf.

Glow in the Dark heeft een magisch effect, helemaal als je dit toepast op een fantasierijk thema rond de midgetgolfbaan. Dat is dus het geval bij de Glow Midgetgolf Kinderactiviteit van De Postwagen. Hier smullen kinderen van een uitdagend parcours met lichtgevende onderdelen.

Jungle Midgetgolf in een speciale omgeving 

Tieners en kinderen doen hun uiterste best om zo goed mogelijk te presteren op de baan. Intussen zorgt de speciale omgeving voor voldoende (vrolijke) afleiding. Het parcours is voorzien van 'thematisering', extra toevoegingen met het thema 'Jungle'. Al met al een bijzondere ervaring, laat je maar verrassen.

Een bijzondere ervaring

Kinderactiviteit die altijd door kan gaan

Het voordeel van de Glow Midgetgolf Kinderactiviteit is dat het overdekt is. Slecht weer of goed weer, de kinderactiviteit kan altijd doorgaan. Is het juist lekker zonnig? Vooraf, tussendoor of achteraf is er ruimte om even heerlijk buiten te zitten. De Postwagen heeft hiermee dus een perfecte locatie voor kinderactiviteiten. 

Glow Minigolf is leuk voor alle leeftijden, behalve voor de allerkleinsten. Voor kinderen onder de vijf jaar is de motoriek nog niet voldoende ontwikkeld om goed te kunnen minigolfen. Kinderen tot en met vier jaar mogen wel gratis mee de baan op om mee te lopen. 

Glow Midgetgolf Kinderactiviteit in Noord-Nederland 

De Postwagen ligt mooi in het midden van Noord-Nederland, op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland. Rij over de A7 en verlaat die snelweg bij afrit 33 (vanuit Drachten/Heerenveen) of afrit 34 (vanuit Groningen). Vervolgens is het nog maar enkele minuutjes rijden. Tot ziens bij De Postwagen. 

Glow Midgetgolf Kinderactiviteit

+-60 minuten | 9,75 p.p.


Glow Midgetgolf in het donker

Lichtgevende onderdelen, thema Jungle

Magische wereld voor kinderenDeze kinderactiviteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Paulien

Glow in the dark midgetgolf was een groot succes! Kinderen vonden het fantastisch, leuke banen en mooi aangekleed in jungle thema.

Vos

Glow in the dark golf, kinderfeestje (10-12jaar) ze hebben genoten. Ook vooraf het kijken naar de wc-race, het racen formule1 en alle andere activiteiten waren al een hele belevenis.

Cobie

We hebben met een kinderfeestje glow midgetgolf gedaan. Dit vonden de kinderen erg leuk. Een aanrader.

Iris

Super leuk kinderfeestje gehad, was goed geregeld, genoeg patat met lekkere snack, onbeperkt ranja en glow golfen!

Minse

Voor het meidenfeest van mijn dochter (14l hebben de meiden glow in the dark midgetgolf gespeeld. En konden wij als ouders heerlijk genieten van een kop koffie. De meiden hebben genoten en wij ook, dus een aanrader

Jettie

Glowgolf gedaan met mijn dochter. Leuke activiteit en goed opgezet qua minigolf banen. Na die tijd nog lekker wat gedronken. Goed verzorgd, goed personeel, prima prijs en leuke locatie.

fam ter Veer

Wij gingen met dochter en kleindochter Glow in the Dark Midget golf doen, was weer leuk, en na dit even een hapje en een drankje....

Rianne

Kan het bij De Postwagen anders dan een vijf sterren ervaring? ;-) Snelle reacties op mail, vriendelijk personeel, een schone locatie en leuke activiteiten. Het was een geslaagd kinderfeestje!

Susanne

We waren hier al eerder geweest voor het kinderfeestje van mijn dochter. Toen hebben we gekozen voor glow midgetgolf en bowlen. Afgelopen dinsdag met zoon en dochter FunCurling gedaan. Supergoed geholpen, geduldige uitleg. Was erg leuk ook eens te doen! Zaterdag heeft zoon hier weer een feestje, want ook voor de tieners is er genoeg keus. En wij weten al waar we over een tijdje voor terugkomen!

Janou

Heerlijk gegeten in het restaurant met een fijne sfeer. Ook de glow in the dark golf was erg leuk met veel uitdagingen! Voor alle leeftijden is er wat te beleven.

Koning

Wij hebben hier met veel plezier het kinderfeestje van onze dochter gevierd! We hebben gebowld en glow in the dark minigolf. We komen graag een keertje terug!

Laura

Leuk kinderfeestje gehad bij de Postwagen. Glow in the dark midgetgolfen. De jongens (van 10 tot 13) vonden het hartstikke leuk. Vriendelijk personeel, mooi pand! We komen zeker terug en zullen ook andere activiteiten uitproberen. Gezellig!

Kimberly

Mijn dochter heeft een fantastische middag gehad met haar kinderfeestje. Alles was top geregeld en liep vlot. Er is veel.keuze in activiteiten. Echt Een aanrader. Ook voor uitjes met vrienden, collega,s of familie.

Karen

Leuke ervaring , midgetgolf Glow in The dark , Kinderfeestje, leuk , frietjes lekker, vriendelijk personeel

M. Van der Vinne

Erg leuk, relaxed personeel en een ongedwongen sfeer. We kwamen voor glow in de dark midgetgolfen en het personeel zei heel relaxed: we zien jullie wel weer verschijnen. We vonden de baan zelf ook prachtig. Zeker voor herhaling vatbaar, dan gaan we wat anders uitproberen ????

Bertha

Een leuke middag en avond gehad, met grote en kleine mensen. Midgetgolf gedaan, met de kleinkinderen, en daarna in het Farmhouse heerlijk gegeten. Goed en vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar

Nirina

Heerlijk gegeten en de midgetgolf…echt super leuk! Bedankt aan de vriendelijke personeel!

Zonnehuis de Marne

Fantastisch eten ,vriendelijk personeel en de glow in the dark midgetgolf was ook zeer geslaagd

Pater

Gezellig uitje met de kinderen. Wij hebben allemaal genoten van het midgetgolfen!

Huizinga

Onze dochter mocht haar feestje geven bij jullie. Glow in the dark midgetgolf. Wat was het leuk zeg! Alle vriendjes en vriendinnetjes hebben heel enthousiast aan hun ouders verteld wat ze hebben gedaan. Dat zegt genoeg dacht ik ????

Esther

We hadden een kinderfeestje met 7 kinderen van 10 jaar we hadden clow in the dark midgetgolf gespeeld super mooi banen de kinderen konden zich lekker uitleven

Geraldien

Super geslaagd. Mijn dochter van 11 jaar vierde haar verjaardagsfeest met oa glow in the dark midgetgolf. Wij hadden voor 7 gereserveerd, 5 kinderen en 2 ouders, maar mijn dochter wilde ons eigenlijk niet mee en alleen met de meiden. Dus dit gaf ik door bij de balie, er werd totaal niet moeilijk over gedaan. Waardoor wij daar nog leuk hebben gepoold en drankjes hebben gedronken en de Kids lekker hun gang konden gaan. Top!

Sarah

Kinderfeestje 'glow in the dark' midgetgolf was super leuk. Kinderen vonden het super! Leuke gezellige mensen. Gaan zeker nog een x heen.

Weijer

We hebben een gezellige avond gehad met de familie ..super leuk evenement..Midgetgolf

Maaike

Voor het eerst bij jullie een kinderfeestje gevierd. De retro area viel erg in de smaak bij de kids van 11 jaar oud. Met als hoogtepunt glow in the dark midgetgolf. Erg mooi gemaakt! Alles zeer verzorgd, lekkere borrelhap en leuke begeleiding!

Jos

Een prachtige locatie met tal van activiteiten. Uiterst vriendelijk personeel en een uitstekende service! Wederom een hele leuke dag gehad, dit keer met een kinderfeestje. Tot een volgende keer.

Mevrouw Breukelman

Afgelopen woensdag het kinderfeestje van mijn dochter bij De Postwagen gehad, in de gloednieuwe arena. Wat een pret! Alles was goed geregeld, de arena was prachtig en de glow in the dark midgetgolf super gaaf! Kortom, het was een geslaagd feestje en een dikke aanrader! :)

N

Leuke avond midgetgolf gehad. Ook fijn dat er niet super veel groepen tegelijk bezig zijn. Zo hadden we totaal geen last van anderen. Had wel iets meer qua muziek verwacht en misschien wat speciale effecten voor meer beleving als je naar de volgende baan ging. Aanrader!!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De noordelijke hotspot

Lounge, fun en events. Posta7 bij de A7 is dé hotspot van Noord-Nederland voor een geslaagd dagje uit.

  • Mooiste activiteitencentrum
  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)