dish golf bedrijfsfeest

Disc Golf Clinic

Aanbevolen door groepen: mooi parcours • leuk om te doen • goed verzorgd

Onder begeleiding van een ervaren instructeur gaan jullie Disc Golf (leren) spelen op ons eigen parcours! Geschikt voor elke soort groep. Een geweldig buitenuitje!

  • Geweldig buitenuitje
  • Ervaren instructeur
  • Ontzettend vermakelijk

Disc Golf Clinic

Neem nu samen met vrienden, familie of collega's deel aan de Disc Golf Clinic! Onder begeleiding van een ervaren instructeur leren jullie op leuke wijze de verschillende gooitechnieken en frisbees kennen. Al snel zullen jullie merken dat jullie beter beginnen te gooien en na ongeveer een half uur gaan jullie al zelf spelen.

Disc Golf is een variant op het traditionele golf. Er wordt alleen niet gespeeld met een balletje, maar met een frisbee. De frisbee moet in een stalen mand met kettingen worden gegooid, dit is de 'Pole Hole'. Is dit gelukt, dan kunnen jullie door naar de volgende hole. Net zoals bij gewoon golf geldt: degene die het parcours aflegt met de minste worpen is winnaar.

De frisbee moet in een stalen mand met kettingen worden gegooid

Disc Golf is een ontzettend leuk uitje voor alle leeftijden. Lekker genieten van de buitenlucht, het gezelschap van vrienden of familie en de uitdaging van het frisbeewerpen. Wie weet gooi je wel een Hole-in-one!

Spelregels van Disc Golf

Het parcours bestaat uit verschillende holes. Elke hole start vanaf de 'tee'. Vanaf hier werpt elke speler zijn eerste frisbee richting de basket. Hierna wordt er weer om de beurt gegooid. Degene wiens frisbee het verst is geland, mag eerst gooien. De spelers blijven achter elkaar en achter de frisbee. Om opnieuw te werpen blijft iedereen met een voet staan op de plek waar de frisbee eerder is geland.

De score wordt opgeschreven als iedereen de hole heeft gehaald. Daarna gaan jullie verder naar de volgende hole, net zolang tot alle holes aan de beurt zijn geweest.

Disc Golf is ontzettend vermakelijk en daarom een regelrechte aanrader voor alle soorten groepen. Doen!

Overzicht opties

11,75 p.p. (vanaf 20 personen)
of
235,- per groep (8 tot 20 personen)

Tijdsduur
+-1,5/2 uur

     Alleen te boeken in combinatie met een maaltijd 
  • Deze activiteit is alleen te boeken in combinatie met een maaltijd
dish golf bedrijfsfeest

Contact opnemen over Disc Golf Clinic

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Jet

Gisteren leuk en goed verzorgd familiedag gehad met funriding, discgolfen en tafelbarbecuen. Was TOP!!

Review afkomstig van: Facebook

Sanne

Met de familie, 24 personen, hebben wij een super leuke dag gehad! We hebben zo veel lol gehad met de disc golf clinic, de fietstrein en het "Ik Hou Van Holland" spel. De lunch en het diner waren goed geregeld, er was meer dan genoeg en het smaakte goed! Het was ook erg fijn dat we ons eigen terras hadden waar we steeds terug kwamen. Namens ons allemaal, bedankt voor de leuke dag!

Gijs

Zaterdag 16 juli Disc Golf gespeeld: een aanrader! Mooie parcours en erg leuk om te doen.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren