Virtual Reality Room

Gasten positief verrast: bijzondere ervaring • gave manier van samenwerking • moderne mindfuck

In de uitdagende Virtual Reality Escape Room van De Postwagen wordt er veel samengewerkt. Jullie proberen met zoveel mogelijk goudstaven uit de mijn te ontsnappen. Een leuke en moderne groepsactiviteit.

Loop met je groep door een wereld vol virtuele objecten. Na de ontvangst bij De Postwagen stappen jullie een bijzondere kamer in: de Virtual Reality Escape Room. Al snel is er geen sprake meer van een 'kamer'. Het is alsof jullie geteleporteerd zijn naar een andere plek. Hier begint jullie virtuele missie. Doorkruis de VR Room in een nieuw avontuur: werk samen, verzamel goudstaven en ontsnap uit de mijn!

Samenwerken in een gekke 'realiteit' 

Het doorlopen van een room in Virtual Reality brengt een gekke 'realiteit' met zich mee. Je verbeelding belandt in een soort bokswedstrijd met je perceptie van wat echt is. Objecten, interacties en uitdagingen. Een soort 'rit' in een speciaal landschap dat is vormgegeven door VR. Leuk om te ervaren met collega's, vrienden of familieleden. Een groepsactiviteit vol samenwerking in een nieuwe realiteit, een virtuele laag over het leven.

Een groepsactiviteit vol samenwerking in een nieuwe realiteit, een virtuele laag over het leven

Moderne mindfuck

Door het karakter van de VR Escape Room zou je kunnen spreken van een moderne mindfuck. Je voeten geven je het idee dat je stevig staat, maar je ogen zien toch heel wat anders. Er komen bewegende elementen op je af, er klinken diverse geluiden en die muur naast je begint te trillen. Begrijpt je brein nog wat er gebeurt? Dompel jezelf onder in Virtual Reality bij De Postwagen, beleef VR en ga met plezier op pad.  

Arrangementen

Onze activiteiten zijn eenvoudig te combineren met lekker eten: vooraf, tussendoor of achteraf. Op die manier kunnen we een mooi arrangement samenstellen. Kijk alvast naar jullie voorkeuren: bijvoorbeeld eten à la carte, Indoor Barbecue of Het Farmhouse 3 gangen buffet. Tip: bekijk ook de andere buffetten

Reserveer op tijd

De Postwagen verwelkomt veel gezinnen, vrienden en bedrijven. Daarom raden we altijd aan om online te reserveren voor de activiteit. Zo weet je zeker dat we plek voor jullie hebben. Tot ziens in Tolbert, op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland.

Virtual Reality Room

max. 55 minuten | 14,75 p.p. (vanaf 8 personen of meer)

max. 55 minuten | 118,- per groep (3 tot 8 personen)


Escape Room in VR

Leuk en modern

Ideale groepsactiviteitDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Chantal

Wij, oma, mama en 2 jongens van 11 en 13 jaar deden VR. Echt ontzettend leuke ervaring!

Drachtster Lyceum Boys

We hebben met 5 brugklassers en 2 ouders de VR experience gedaan. Een spannend en intensief uurtje, in een virtuele wereld. Super leuk!

Karin

Geweldige gezinsdag gehad, vr room voor de jeugd,daarna high tea ( heerlijk relext) in een mooi restaurant, als afsluiting glow in the dark midgetgolf. Gelachen,ontspannen,leuk personeel. Wij komen vast een x terug

L

Erg leuk een aanrader! Kon zelf niet meedoen ivb met blessure maar samen met de begeleider op de tablet mee kunnen kijken. Veel gelachen!

S

Wat een ontzettende gave ervaring de VR escaperoom! Daarna gezellig wezen eten in het restaurant, alles super voor elkaar!

Elly

Met het een groep 13 jarige meiden de VR Escape Room gedaan. Aanrader! Veel gelachen, samengewerkt en napret. Begeleiding was top! De nieuwe ruimtes zien er prachtig uit. Groot maar sfeervol.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's