vr uitje groningen

Meest gekozen Virtual Reality Room

Gasten positief verrast: bijzondere ervaring • gave manier van samenwerking • moderne mindfuck

In de uitdagende Virtual Reality Escape Room van De Postwagen wordt er veel samengewerkt. Jullie proberen met zoveel mogelijk goudstaven uit de mijn te ontsnappen. Een leuke en moderne groepsactiviteit.

 • Escape Room in VR
 • Leuk en modern
 • Ideale groepsactiviteit

Virtual Reality Room

Loop met je groep door een wereld vol virtuele objecten. Na de ontvangst bij De Postwagen stappen jullie een bijzondere kamer in: de Virtual Reality Escape Room. Al snel is er geen sprake meer van een 'kamer'. Het is alsof jullie geteleporteerd zijn naar een andere plek. Hier begint jullie virtuele missie. Doorkruis de VR Room in een nieuw avontuur: werk samen, verzamel goudstaven en ontsnap uit de mijn!

Samenwerken in een gekke 'realiteit' 

Het doorlopen van een room in Virtual Reality brengt een gekke 'realiteit' met zich mee. Je verbeelding belandt in een soort bokswedstrijd met je perceptie van wat echt is. Objecten, interacties en uitdagingen. Een soort 'rit' in een speciaal landschap dat is vormgegeven door VR. Leuk om te ervaren met collega's, vrienden of familieleden. Een groepsactiviteit vol samenwerking in een nieuwe realiteit, een virtuele laag over het leven.

Een groepsactiviteit vol samenwerking in een nieuwe realiteit, een virtuele laag over het leven

Moderne mindfuck

Door het karakter van de VR Escape Room zou je kunnen spreken van een moderne mindfuck. Je voeten geven je het idee dat je stevig staat, maar je ogen zien toch heel wat anders. Er komen bewegende elementen op je af, er klinken diverse geluiden en die muur naast je begint te trillen. Begrijpt je brein nog wat er gebeurt? Dompel jezelf onder in Virtual Reality bij De Postwagen, beleef VR en ga met plezier op pad.  

Arrangementen

Onze activiteiten zijn eenvoudig te combineren met lekker eten: vooraf, tussendoor of achteraf. Op die manier kunnen we een mooi arrangement samenstellen. Kijk alvast naar jullie voorkeuren: bijvoorbeeld eten à la carte, barbecueën of tafelgrill. Tip: bekijk ook de andere buffetten

Reserveer op tijd

De Postwagen verwelkomt veel gezinnen, vrienden en bedrijven. Daarom raden we altijd aan om online te reserveren voor de activiteit. Zo weet je zeker dat we plek voor jullie hebben. Tot ziens in Tolbert, op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland.

Overzicht

 Deze activiteit is erg gewild
 Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 • max. 55 minuten | 14,75 p.p. (vanaf 8 personen of meer)
 • max. 55 minuten | 118,- per groep (3 tot 8 personen)
Veelgestelde vragen over Virtual Reality Room

Ja, je kunt nu eerst een schatting doorgeven en later het definitieve aantal personen.

 • Let op: wijzigingen in het aantal personen kun je nog doorgeven tot 5 dagen voor de reserveringsdatum. 
 • Het doorgegeven aantal personen wordt berekend. 
 • Het afmelden van personen binnen 5 dagen vóór de datum kan in rekening worden gebracht.

Eventuele wijzigingen in het aantal personen ontvangen we bij voorkeur via de mail (info@postwagen.nl).

Ja, beide is mogelijk. 

 • Betalen kan ter plekke op de dag dag zelf. Dit kan per pin of contant.
 • Ook is het mogelijk om achteraf per factuur het benodigde bedrag te vergoeden.
 • Je kunt dus nu reserveren en later betalen. 

Ja. In de zomers is het aangenaam koel, in de winters is het behaaglijk warm.

Op deze pagina zie je een kalender staan:

 • Kies een datum voor je activiteit en vink aan dat je een reservering wilt samenstellen. Kies 'Volgende'. 

Vervolgens kun je de gewenste activiteit(en) toevoegen. Ook is het mogelijk om eten, drinken en extra's toe te voegen.

Let op: je kunt reserveren zonder te betalen. Betalen kan op de dag zelf (pin/contact) of achteraf (factuur).

Parkeren is gratis.

 • De parkeergelegenheid is ruim opgezet, er zijn ontzettend veel plekken beschikbaar.

Soms zijn er verkeersregelaars voor de veiligheid en doorstroming. Gasten dienen te allen tijde de aanwijzingen op te volgen.

Alleen van tevoren en daarna. Hapjes en drankjes worden namelijk beneden genuttigd, deze activiteit is boven en daar zijn geen consumpties toegestaan.

Er zijn verschillende opties voor het drinken. Zo kun je onder andere kiezen voor losse drankjes (op nacalculatie), consumptiemunten of een drankenarrangement. Neem de mogelijkheden door. 

 

Ja. Uiteraard draagt iedereen VR-brillen, maar de spelers werken samen en zien elkaar (virtueel) in VR.

De minimumleeftijd voor de kamers is 9 jaar, waarbij er ook oudere spelers (bij voorkeur volwassenen) meedoen. Zo blijft het spel goed te doen voor de groep. Volwassenen en kinderen vullen elkaar goed aan.

Het niveau zou snel te moeilijk zijn, als er alleen kinderen of tieners zouden deelnemen. De kamers zijn heel geschikt voor (onder andere) bedrijfsuitjes; vrijgezellenuitjes, familiefeestjes en gezinsuitjes. Vanwege het spelniveau niet geschikt als kinderfeestje.

Je kunt zelf een arrangement samenstellen door onderdelen (zoals activiteiten en eten) toe te voegen aan je offerte of reservering. Combineer je activiteit bijvoorbeeld met één van de volgende aanbevolen opties:

 

 

Bekijk Activiteiten en Eten voor alle combinaties

Er zijn 4 (dezelfde) VR-kamers beschikbaar, maximaal 5 spelers per kamer. De capaciteit is 20 spelers per tijdsblok (maximaal 55 minuten). 

Ook groepen boven de 20 personen kunnen bij ons komen. Je kunt elkaar dan afwisselen na 55 minuten, eventueel in combinatie met de andere activiteiten van De Postwagen.

Dit zijn de starttijden:
09.30
10.45
12.00
13.15
14.30
15.45
17.00
18.15
19.30
20.45
22.00

Tip: zorg ervoor dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent. De beschikbare starttijden per dag zijn afhankelijk van de openingstijden.

Karin

Geweldige gezinsdag gehad, vr room voor de jeugd,daarna high tea ( heerlijk relext) in een mooi restaurant, als afsluiting glow in the dark midgetgolf. Gelachen,ontspannen,leuk personeel. Wij komen vast een x terug

L

Erg leuk een aanrader! Kon zelf niet meedoen ivb met blessure maar samen met de begeleider op de tablet mee kunnen kijken. Veel gelachen!

S

Wat een ontzettende gave ervaring de VR escaperoom! Daarna gezellig wezen eten in het restaurant, alles super voor elkaar!

Elly

Met het een groep 13 jarige meiden de VR Escape Room gedaan. Aanrader! Veel gelachen, samengewerkt en napret. Begeleiding was top! De nieuwe ruimtes zien er prachtig uit. Groot maar sfeervol.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's