Uit eten tijdens kerst in Groningen

Uit eten tijdens kerst in Groningen

GourPretPakket (sterk aanbevolen)

Populair: het GourPretPakket afhalen tijdens kerst. Bekijk en reserveer ons GourPretPakket: een compleet gourmetpakket met onder andere vlees, salade, stokbrood en sauzen. Ook is er een activiteit inbegrepen.

 

Intens genieten van een uitgebreid achtgangendiner in een sfeervol restaurant. Want waarom zou je je thuis en in het centrum inspannen? Vergeet de drukke winkels met lange rijen voor de kerstboodschappen. Vergeet alles wat je op moet ruimen na het eten. De Postwagen Groningen laat je een schitterende kerst beleven. Ontspan!

Een schitterende kerst beleven

Gezellig samen uit eten

Het is volkomen begrijpelijk dat je geen zin hebt in veel gedoe tijdens kerst. Je hebt wat beters verdiend. Een volledig achtgangendiner bijvoorbeeld. In Groningen kun je gezellig uit eten met de hele familie. Het restaurant van De Postwagen is gevestigd in een prachtig pand. Met kerst is het extra mooi, want we zorgen voor veel versiering.

Uitgebreid kerstdiner Groningen

We hebben een uitgebreid kerstdiner. Je mag hier zo lang over doen als je wilt: er is een begintijd, maar geen eindtijd. We houden het graag relaxed. Dit jaar is het kerstdiner op beide feestdagen én Kerstavond beschikbaar, om zo te voldoen aan de vele vraag. Op de speciale Kerstdiner-pagina kun je de gerechten bekijken en desgewenst alvast reserveren (sterk aanbevolen).

Data Kerstdiner Groningen

    Eerste Kerstdag - zaterdag 25 december 2021 
    Tweede Kerstdag - zondag 26 december 2021 
     Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd 

Vegetarische voorkeuren?

Het huidige kerstdiner is niet bepaald vegetarisch, maar we houden zeker goed rekening met vegetariërs: we hebben een vegetarisch achtgangendiner als volwaardig alternatief. Laat ons via de reservering even weten of en hoeveel vegetariërs er komen. Je kunt ook andere aandachtspunten aangeven (allergieën misschien).

Gezellig uit eten met kerst doe je bij De Postwagen Groningen.

+ Het Wilde Noorden...

In de middag voorafgaand het kerstdiner kun je iets heel leuks doen, de Race to Escape: Het Wilde Vervolg. Dit is een escape room met een thema. De bedoeling is om te ontsnappen uit de handen van Dirty Derk, de corrupte sheriff die jullie eerder op de dag heeft opgesloten. Daarnaast zijn jullie bezig met een missie voor de indiaan Patser Ponto. Je krijgt €2,50 korting per persoon op deze activiteit, als je de escape room combineert met het kerstdiner.

+ Menukaart restaurant 

Je hoeft niet per se voor het kerstdiner op Kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag te gaan. De dagen ervoor en erna bieden we de mogelijkheid aan om à la carte te eten (menukaart restaurant). Kies zelf je gerechten en geniet in een prachtige setting waar het kerstgevoel domineert. Reserveer nu via online reserveren

    donderdag 23 december 2021 
    vrijdag 24 december 2021 
     Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd 
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie