Uit eten met kinderen Drenthe

Uit eten met kinderen Drenthe

Voor uit eten met de kinderen in Drenthe is restaurant De Postwagen een echte aanrader. Kinderen kunnen altijd wat lekkers kiezen dankzij het speciale kindermenu. Zelf mogen jullie genieten van de heerlijkste gerechten van het Noorden, met soms een vleugje Amsterdam. Het wordt hoe dan ook gezellig uit eten met de kinderen.

Kindermenu: toegankelijke gerechten 

Op het kindermenu staan toegankelijke gerechten, variërend van snacks tot gezonde (bij)gerechten. Denk bij dat laatste aan vegetarische lasagne − een hoofdgerecht − en vissnackjes (bij de friet).

De 'gewone' snacks bestaan uit kipnuggets, frikandellen en kroketten, altijd in combinatie met een puntzakje friet. Aansluitend volgt er een lekker toetje, waarbij vanille-ijs gecombineerd wordt met fruit of chocoladesaus. Smullen!

Vanille-ijs gecombineerd met fruit of chocoladesaus

Restaurant in Drenthe

Bij De Postwagen kun je ook als volwassene terecht voor de lekkerste gerechten. Alles wordt met de grootste zorg bereid, vooral met biologische streekproducten.

  • Zin in een lekker vleesgerecht? Wie weet is het populaire gerecht Vergeten vleessoorten een aantrekkelijk idee: diamanthaas en bavette (flanksteak) met groentesmaken en een port jus. De favoriet van de chef-kok
  • Of ben je meer in de stemming voor vis? Probeer scholfilet, geserveerd met Amsterdamse uiensaus (warme remouladesaus).

Natuurlijk is het avondje uit eten in Drenthe niet compleet zonder een verrukkelijk dessert. Alle mogelijkheden zie je op de menukaart, waar je onder andere vegetarische gerechten kunt vinden.

Ook als volwassene kun je hier terecht voor de lekkerste gerechten

Perfect bereikbaar

Restaurant De Postwagen is uitstekend bereikbaar vanuit de hele provincie. Woon je in Roden; Leek, Zevenhuizen of bijvoorbeeld Marum, dan ben je er zelfs in tien minuten. Het restaurant ligt vlakbij de A7 en beschikt over een − groot − gratis parkeerterrein.

Uitstekend bereikbaar vanuit de hele provincie

Uit eten met kinderen doe je in Drenthe bij restaurant De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie