Klassenuitje in Groningen

Klassenuitje in Groningen

Voor een vrolijk en kleurrijk klassenuitje in Groningen ga je naar De Postwagen in Tolbert/Leek. Een centrale locatie in de buurt van Friesland en Drenthe met allemaal verschillende activiteiten. Kies voor innovatief en modern vermaak of ga juist voor de charme van ouderwetse spellen. Er is genoeg keus bij ons in Groningen.

Let op: ons aanbod klassenuitjes in Groningen is beschikbaar vanaf komende winter.

Van bowling tot VR Room 

Laat je verwonderen in een nieuwe wereld vol virtual reality. De VR Room is een supergaaf klassenuitje voor tieners en kids. Stiekem genieten ook de leraren volop van dit virtuele avontuur in een speciale kamer. Of ga bowlen. Dat is al decennialang leuk en dat blijft zo. Het is immers intens genieten als er enkele kegels ('pins' in bowlingtermen) omvallen.

Overzicht uitjes 

Klik op Schooluitjes voor een volledig overzicht van de mogelijkheden. Hier vind je vast en zeker een aantrekkelijk klassenuitje in Groningen. Onder andere Glow Midgetgolf staat ertussen, net als Curling en een Escape Room. Er is ook gedacht aan de liefhebbers van lekker eten en drinken in de vorm van eetplezier en snackpret voor een smaakvol arrangement. 

Een aantrekkelijk klassenuitje in Groningen

Dit is De Postwagen

Veel uitjes voor tieners en kids, een sfeerrijk restaurant en fraaie zalen. Uitjeslocatie De Postwagen is bij uitstek geschikt voor scholen, families en bedrijven. Onze missie is om alle gasten, klein en groot, een uitje met geluksmomentjes te bieden. Dat doen we met een mooie, verzorgde locatie en vriendelijk personeel. Ervaar het zelf.

Klassenuitje in Groningen met overnachting

Vergeet de typische kampeerboerderij. De Postwagen komt met een gekkere, stoerdere en leukere variant: een feestzaal omringd met Russische legerwagons als groepsaccommodatie voor scholen. Het levert een bijzondere overnachting op. De vele faciliteiten maken deze accommodatie extra verleidelijk voor een schoolkamp. 

Een klassenuitje in Groningen begint bij de Activiteitenarena van De Postwagen.*

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172