Glutenvrij restaurant Groningen

Glutenvrij restaurant Groningen

Maak je even niet meer druk over coeliakie: bij restaurant De Postwagen Groningen hebben we een speciale menukaart met glutenvrije gerechten. Lekker makkelijk. Zo hoeft een glutenintolerantie niet langer in de weg te staan. Geniet net als alle anderen van een uitje met geluksmomentjes in een karakteristiek pand vol sfeer en gezelligheid. 

Glutenvrij uit eten

Soms is het niet fijn om met een glutenallergie uit eten te gaan. Het is bijvoorbeeld niet altijd duidelijk of er gluten in de gerechten zitten. Het is lastig als je er continu aan moet denken. Bij De Postwagen hoeft dat gelukkig niet. Op de rand van Groningen staat ons sfeervolle restaurant, waar je grenzeloos kunt genieten van onze glutenvrije gerechten

Grenzeloos genieten van onze glutenvrije gerechten

Menukaart

De zoektocht naar een glutenvrij restaurant is ten einde. De extra menukaart voor gasten met coeliakie biedt smaakvolle diversiteit. Zo wordt het weer een feest om uit eten te gaan. Het vriendelijke team van De Postwagen heet je van harte welkom op de (westelijke) rand van de provincie. 

Superleuke uitjes in Groningen

Maak van je bezoek aan ons restaurant een echt dagje uit. We hebben superleuke uitjes voor je geselecteerd. Combineer het eten met een activiteit en beleef een bijzondere dag. Je mag jezelf en je collega's, familieleden of vrienden best eens verwennen. Een overnachting maakt het compleet. Onze groepsaccommodatie met legerwagons is ongekend populair. 

Combineer het eten met een activiteit en beleef een bijzondere dag

Centraal gelegen glutenvrij restaurant

Glutenvrij restaurant De Postwagen Groningen is centraal gelegen in Noord-Nederland. Vanuit Marum, Leek en Roden ben je er razendsnel. Vanuit andere plaatsen (Assen, Drachten of Zuidhorn bijvoorbeeld) is het ook een korte afstand. Kom genieten bij de 'Trots van Tolbert'. Sinds 1780 een gekoesterd begrip in de regio. 

Gezellig en glutenvrij: je zit goed bij restaurant De Postwagen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie