Escape Spel Groningen

Escape Spel Groningen

't escape spel van Groningen is nu te spelen bij partycentrum De Postwagen. Hier in Groningen is misschien wel de allerleukste escape room van de provincie te spelen. Durven jullie de strijd aan te gaan? Hoofdrekenen, out of the box denken, logisch beredeneren, al deze dingen komen aan bod bij het escape spel Groningen van De Postwagen!

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Een hartstikke leuke activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest, maar ook leuk om met enkele vrienden te spelen. Dit superspannende spel is voor elke gelegenheid een onvergetelijk ervaring!

Dit superspannende spel is voor elke gelegenheid een onvergetelijk ervaring!

Het escape spel Groningen uitgelegd

Boek nu snel het escape spel Groningen van De Postwagen en laat het avontuur beginnen. Allereerst wordt jullie groep verwelkomd in het restaurant. Kort daarna worden jullie meegenomen naar een andere locatie. Daar gaat er iets gebeuren...

Binnen één uur

Uiteindelijk zijn jullie gevangen genomen. Jullie moeten binnen één uur ontsnappen. Hoe? Kom daar zelf maar achter! Één ding is zeker: jullie leren elkaar goed kennen. Wie kan goed hoofdrekenen en wie is er de creatieve denker? Wie behoudt de rust en komt tot dé oplossing op het moment suprême? Komen jullie vast te zitten? Vrees niet, het is altijd mogelijk om een hint te vragen. Maar let op, dit gaat wel ten koste van jullie tijd. Dus wees zuinig met hints!

Escape Spel Groningen, een leuk uitje bij uitjeslocatie en restaurant De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's