Escape Kamer Friesland

Escape Kamer Friesland

Nu te boeken bij De Postwagen: de escape kamer Friesland! De Postwagen is tegenwoordig hét adres voor dit spannende en onvergetelijke spel, waarbij je wordt opgesloten in een kamer en moet ontsnappen binnen de tijdslimiet van precies één uur. Voel de stress van de tikkende klok en vind alle aanwijzingen.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Voel de stress van de tikkende klok en vind alle aanwijzingen

Escape room met een thema

Deze volledig gethematiseerde escape room biedt je veel plezier. Maar let op, de tijd vliegt en er zijn verschillende raadsels op te lossen om tot de eindoplossing te komen! Wie van het team neemt het voortouw en vindt de eerste aanwijzing? Welk teamlid is een echte teamplayer en laat iedereen goed samenwerken? In de escape kamer Friesland kom je erachter!

Escape kamer van De Postwagen

Ben je benieuwd wat de escape kamer Friesland precies is? We kunnen natuurlijk niet alles vertellen, maar hier een tipje van de sluier. Het begint in het restaurant. Hier krijgt iedere deelnemer een heel klein presentje. Kort daarna begint het avontuur en wordt iedereen opgesloten in een escape kamer.

Op elkaar aangewezen

De deur valt achter jullie in het slot en nu zijn jullie op elkaar aangewezen om te ontsnappen. Hier krijgen jullie precies zestig minuten de tijd voor. Zoek de aanwijzingen in de escape kamer Friesland en los aan de hand daarvan alle raadsels op. Maar dit is moeilijker dan het klinkt!

Escape kamer met een verhaal

Criminele cowboys, corrupte sheriffs en een overmoedige indiaan... de escape room Friesland is een escape kamer met een verhaal. Je reist terug in de tijd en maakt onderdeel uit van de historie. Wordt jullie deelname aan de escape kamer een trots of een beschamend hoofdstuk in de geschiedenis? Het is aan jullie! 

Escape Kamer Friesland, een uitdagend uitje bij uitjeslocatie en restaurant De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie