Escape Game Friesland

Escape Game Friesland

Speel nu bij partycentrum De Postwagen dé escape game van Friesland. Sinds kort kun je hier namelijk terecht voor deze leuke en spannende activiteit voor jong en oud. Elke reservering zorgt voor een onvergetelijk dagje uit! Reserveer snel met een team en ontdek ieders zwakke en sterke punten. Het is een race tegen de klok, want jullie moeten binnen exact één uur uit Het Wilde Noorden zien te ontsnappen. 

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Escape Game Friesland: een echte aanrader

Denk out of the box, redeneer logisch en breek je brein: er worden verschillende vaardigheden op de proef gesteld tijdens de escape game Friesland. Het is een echte aanrader als je op zoekt bent naar een leuk uitje voor een vrijgezellenfeest, als teambuilding of bijvoorbeeld met familie. De escape game Friesland is al te boeken vanaf twee mensen, dus het is ook leuk om met een klein groepje te doen!

Laat je skills zien 

Escape game Friesland uitgelegd

Nieuwsgierig naar wat de escape game Friesland precies inhoudt? We kunnen natuurlijk niet alles verklappen, maar jullie worden opgesloten in een ouderwetse cel na een mislukte missie. De deur gaat in het slot en het is aan jullie om er weer uit te komen. Daarvoor krijgen jullie precies zestig minuten te tijd.

Afweging...

Laat je skills zien en zoek aanwijzingen waarmee de raadsels en opdrachten kunnen worden opgelost. Uiteindelijk zullen jullie dan de deur kunnen openen. Lukt het niet? Vraag dan om een hint. Maar wees spaarzaam met hints, want deze kosten wel tijd. Een moeilijke afweging! Klik op de onderstaande afbeelding om door te gaan...

Escape Game Friesland, een spannende activiteit bij uitjeslocatie en restaurant De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's