Escape game Drenthe

Escape game Drenthe

Nu bij partycentrum De Postwagen: de allerleukste escape game van Drenthe! Dit uitje zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud, dus reserveer nu snel met een team. Tijdens dit spannende uitje kom je achter ieders sterke en zwakke punten. Start een race tegen de klok en probeer binnen precies één uur te ontsnappen uit deze historische escape room.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Ideaal idee: escape game Drenthe

De toekomst van Tolbert ligt in jullie handen. 

Creatief denken, informatie ordenen, rustig blijven; vele vaardigheden worden getest tijdens de escape game Drenthe! Een ideaal idee voor groepen, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeestje, een familie-uitje of een teambuildingsdag! De toekomst van Tolbert ligt in jullie handen. 

Uitleg escape game Drenthe

Benieuwd naar hoe zo'n escape game nu precies in zijn werk gaat? Het is natuurlijk niet leuk om alles te verklappen, maar we kunnen wel een tipje van de sluier oplichten. Jullie worden verwelkomd in het restaurant bij De Postwagen. Hier krijgen jullie het smokkelwaar dat hoort bij de escape game Drenthe.

Er gaat iets mis!

Helaas gaat er iets mis en eindigen jullie in een ouderwetse cel. Het is aan jullie om te zorgen dat de deur binnen zestig minuten geopend wordt. Daarnaast hebben jullie nog een kans om het een en ander goed te maken. Dit alles kan door het volgen van aanwijzingen en het oplossen van raadsels en opdrachten. Duurt het te lang? Vraag dan om een hint om verder te komen. Dit kost wel tijd, dus doe dit niet te vaak! 

Escape Game Drenthe, een vermakelijke activiteit bij uitjeslocatie en restaurant De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie