Dé Formule 1-ervaring: vanaf 1e kwartaal 2022

Gasten positief verrast: bijzondere ervaring • gave manier van racen • realistisch gevoel

Kruip zelf achter het stuur en ervaar de Formule 1 zoals de echte coureurs het ervaren. Met professionele pedalen, het serieuze stuurwerk en verrassende Virtual Reality-brillen. De race gaat beginnen.

Deze gloednieuwe activiteit wordt in het 1e kwartaal van 2022 gelanceerd. Reserveer nu voor 2022.

De lampen gaan uit, iedereen trapt op de pedalen. De auto’s schieten vooruit. Een enkeling vliegt meteen al uit de bocht. Subtiliteit is wel zo gewenst hier, anders ben je zomaar weg. Dus rem op tijd, stuur strak in en volg de ideale racelijn. Kijk uit voor een ‘sandwich’ tussen de twee concurrerende coureurs om je heen. En ga voor het podium: voor de eer, voor het epische gevoel van de Grand Prix. 

Racen in een extra 'realiteit' 

Het racen in Virtual Reality brengt een extra 'realiteit' met zich mee. Je verbeelding belandt in een soort wedstrijd met je perceptie van wat echt is. Langs de kerbstones (de gekleurde rand) en door de chicane (nauw bochtenwerk). Een speciale race in een landschap dat is vormgegeven door VR. Leuk om te ervaren met collega's, vrienden of familieleden. Een groepsactiviteit vol strijd in een nieuwe realiteit, een virtuele laag over het leven.

Een groepsactiviteit vol strijd in een nieuwe realiteit, een virtuele laag over het leven

Moderne Formule 1-ervaring

Door de Formule 1 in VR zou je kunnen spreken van een bijzonder realistische Formule1-ervaring. De nieuwste van Nederland. Je ogen volgen het circuit, je oren horen het motorgeluid. De trillingen gaan door het stuur. De krachten zijn voelbaar. Lukt het je om jouw wagen in bedwang te houden? Ben jij sneller dan de rest? Dompel jezelf onder in Virtual Reality bij De Postwagen, beleef VR en daag de anderen uit.   

Boordradio 

Bewaar de kalmte, want de andere teams en coureurs horen je op de boordradio. Of laat je juist uitgebreid horen. Om hun af te leiden bijvoorbeeld. Of omdat toch echt iedereen mag weten dat jij vooraan het veld rijdt. Onze eigen Formule 1 Marshal luistert mee en voorziet iedereen van uitleg.  

Dé Formule 1-ervaring: vanaf 1e kwartaal 2022

55 minuten | prijzen n.n.b.


Realistische race in VR

Gaaf en modern

Ideale groepsactiviteitDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Chantal

Wij, oma, mama en 2 jongens van 11 en 13 jaar deden VR. Echt ontzettend leuke ervaring!

Drachtster Lyceum Boys

We hebben met 5 brugklassers en 2 ouders de VR experience gedaan. Een spannend en intensief uurtje, in een virtuele wereld. Super leuk!

Karin

Geweldige gezinsdag gehad, vr room voor de jeugd,daarna high tea ( heerlijk relext) in een mooi restaurant, als afsluiting glow in the dark midgetgolf. Gelachen,ontspannen,leuk personeel. Wij komen vast een x terug

L

Erg leuk een aanrader! Kon zelf niet meedoen ivb met blessure maar samen met de begeleider op de tablet mee kunnen kijken. Veel gelachen!

S

Wat een ontzettende gave ervaring de VR escaperoom! Daarna gezellig wezen eten in het restaurant, alles super voor elkaar!

Elly

Met het een groep 13 jarige meiden de VR Escape Room gedaan. Aanrader! Veel gelachen, samengewerkt en napret. Begeleiding was top! De nieuwe ruimtes zien er prachtig uit. Groot maar sfeervol.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's