Dé Formule 1-ervaring

“Lekker uitdagend!”

Kruip zelf achter het stuur en ervaar de Formule 1 zoals de echte coureurs het ervaren. Met professionele pedalen, het serieuze stuurwerk en verrassende Virtual Reality-brillen. De race gaat beginnen.

De lampen gaan uit, iedereen trapt op de pedalen. De auto’s schieten vooruit. Een enkeling vliegt meteen al uit de bocht. Subtiliteit is wel zo gewenst hier, anders ben je zomaar weg. Dus rem op tijd, stuur strak in en volg de ideale racelijn. Kijk uit voor een ‘sandwich’ tussen de twee concurrerende coureurs om je heen. En ga voor het podium: voor de eer, voor het epische gevoel van de Grand Prix. 

Racen in een extra 'realiteit' 

Het racen in Virtual Reality brengt een extra 'realiteit' met zich mee. Je verbeelding belandt in een soort wedstrijd met je perceptie van wat echt is. Langs de kerbstones (de gekleurde rand) en door de chicane (nauw bochtenwerk). Een speciale race in een landschap dat is vormgegeven door VR. Leuk om te ervaren met collega's, vrienden of familieleden. Een groepsactiviteit vol strijd in een nieuwe realiteit, een virtuele laag over het leven.

Een groepsactiviteit vol strijd in een nieuwe realiteit, een virtuele laag over het leven

Moderne Formule 1-ervaring

Door de Formule 1 in VR zou je kunnen spreken van een bijzonder realistische Formule1-ervaring. De nieuwste van Nederland. Je ogen volgen het circuit, je oren horen het motorgeluid. De trillingen gaan door het stuur. De krachten zijn voelbaar. Lukt het je om jouw wagen in bedwang te houden? Ben jij sneller dan de rest? Dompel jezelf onder in Virtual Reality bij De Postwagen, beleef VR en daag de anderen uit.   

Uitjes en arrangementen

Restaurant en partycentrum De Postwagen staat voor goed eten en aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op. Voor groepen vanaf 20 personen barbecueën, of bowling in combinatie met een warm en koud buffet en voor de groepen vanaf 2 personen is de Bulgaarse Ovensteen een smakelijke aanrader. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

Dé Formule 1-ervaring

60 minuten | 19,75


Realistische race in VR

Gaaf en modern

Ideale groepsactiviteitDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Chantal

Wij, oma, mama en 2 jongens van 11 en 13 jaar deden VR. Echt ontzettend leuke ervaring!

Drachtster Lyceum Boys

We hebben met 5 brugklassers en 2 ouders de VR experience gedaan. Een spannend en intensief uurtje, in een virtuele wereld. Super leuk!

Karin

Geweldige gezinsdag gehad, vr room voor de jeugd,daarna high tea ( heerlijk relext) in een mooi restaurant, als afsluiting glow in the dark midgetgolf. Gelachen,ontspannen,leuk personeel. Wij komen vast een x terug

L

Erg leuk een aanrader! Kon zelf niet meedoen ivb met blessure maar samen met de begeleider op de tablet mee kunnen kijken. Veel gelachen!

S

Wat een ontzettende gave ervaring de VR escaperoom! Daarna gezellig wezen eten in het restaurant, alles super voor elkaar!

Elly

Met het een groep 13 jarige meiden de VR Escape Room gedaan. Aanrader! Veel gelachen, samengewerkt en napret. Begeleiding was top! De nieuwe ruimtes zien er prachtig uit. Groot maar sfeervol.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta Plaza
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta Plaza is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum