Zaalverhuur Drenthe

Zaalverhuur Drenthe

De parels op onze zakelijke menukaart: de mooie en praktische zalen van Zaalverhuur Drenthe. Met Zaalverhuur Drenthe levert De Postwagen verschillende zalen voor elk zakelijk evenement. Altijd een geschikte zaal. Zalen met stijl en klasse, zalen met voldoende faciliteiten en eenvoudige zalen. 'De Postwagen Zaalverhuur Drenthe' staat voor je klaar.

Zakelijk event in Drenthe met allerlei mogelijkheden

Uitverkoren

Wat de zakelijke gelegenheid ook is, De Postwagen serveert altijd een passende zaal. Zo zijn we uitverkoren door vele bedrijven uit de regio voor vergaderingen. Met genoeg vergaderzalen voor elke groepsgrootte zijn we klaar om ook jou te ontvangen en je kennis te laten maken met het kenmerkende gastheerschap van Drenthe. Wat hebben we voor je:

  • Geluidsinstallatie met microfoon (gratis)
  • Flipover
  • Wifi-internetverbinding (gratis)
  • Schrijfblokken met schrijfgerei

Daarnaast is er een beamer aanwezig. En mis je nog iets uit het bovenstaande rijtje? Bel gerust met één van onze medewerkers. Meestal is alles mogelijk.

Uitverkoren door vele bedrijven uit de regio voor vergaderingen

Zaalverhuur Drenthe fotogalerij

Van tevoren even een kijkje nemen? Zaalverhuur Drenthe heeft een eigen fotogalerij online staan, waar je alle zalen rustig kunt bekijken.

Eten en drinken tijdens je bijeenkomst

Een vergadering; expositie, congres of cursus is niet compleet zonder hapje en drankje. De Postwagen Drenthe heeft  eindeloos veel mogelijkheden op dit gebied. We zijn dol op lekker eten en drinken. Van vergaderarrangement tot een High Tea na afloop van de vergadering, alles is bespreekbaar. Je kunt de zaalverhuur ook combineren met:

Legerwagons met tapinstallatie

Je kunt nog grootser uitpakken en 's avonds een groepsaccommodatie afhuren, bestaande uit Russische legerwagons en een grote feestzaal (inclusief tapinstallatie). Je kunt dan met je eigen gezelschap nog even een flink feest bouwen en daarna overnachten in één van de wagons, die keurig rondom de zaal staan opgesteld (je hoeft niet naar buiten).

Tip: naast zaalverhuur staat De Postwagen Drenthe ook bekend om de vele uitjes
  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's