Uitje Friesland

Uitje Friesland

Je ziet het wel zitten om een uitje te organiseren in Friesland, maar je hebt nog niet iets gevonden. Wij helpen je op weg vanaf nu, door een aantal toffe activiteiten uit te lichten. De Postwagen in Tolbert staat bekend om de talloze unieke en originele uitjes.

Ja, ik wil... een originele activiteit tijdens mijn uitje

Het jaarlijkse personeelsuitje of familiefeest legt druk op de organisator: verschillende mensen, verschillende wensen. Wat is een activiteit waar iedereen blij van wordt? Een uitje organiseren wordt weer leuk als je iets bijzonders doet. Daten met Struisvogels bijvoorbeeld. Of de loopbandfiets ('Moonwalker') beleven. Een spelshow is ook een tof idee, denk aan Ik hou van Holland of Ontmasker de Mol. Bij De Postwagen kun je bovendien meerdere activiteiten combineren, zodat iedereen het uitje ziet zitten.

Tof idee: een spelshow 

Compleet uitje met lekker eten in Friesland

Zalige voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. De menukaart van De Postwagen streelt je smaaksensoren en belooft een avondje lekker eten in Friesland. Dat maakt het uitje helemaal compleet. Verleidelijke concurrenten van de menukaart zijn de buffetten, het populaire Smulsteenmenu en de Toffe Tafelgrill. Het restaurant en de (trouw)zalen van het partycentrum zitten in een prachtig pand, vol sfeer en gezelligheid.

Unieke overnachting

Vergeet de kampeerboerderij of andere standaard slaapverblijven. De Postwagen laat je overnachten in tien Russische legerwagons, stuk voor stuk gekoppeld aan een feestzaal. In elke legerwagon kunnen zes mensen slapen. Een unieke overnachting. Daarmee steel je zeker de show bij je familie, vrienden of collega's. De groepsaccommodatie wordt altijd snel volgeboekt, dus reserveer op tijd.

Vlot te bereiken

Het terrein van De Postwagen ligt op een paar minuten rijden van de snelweg (A7, afrit 33/34). Vanwege de centrale ligging in het noorden is het partycentrum vanuit elke provincie vlot te bereiken. Het maakt dus niet uit waar je vandaan komt, zeker niet als je in Friesland, Drenthe of Groningen woont.

Het leukste uitje in Friesland vier je bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's