Shows en themafeesten

Het is ieder jaar weer dé ultieme uitdaging: een bedrijfsuitje organiseren dat voor iedereen leuk is! Bij De Postwagen stel je eenvoudig een divers en compleet programma samen. Daar worden alle deelnemers vrolijk van. We bieden een ideale mix van shows en themafeesten. Een XXL bedrijfsuitje op maat voor grote groepen.

Combineer shows en themafeesten met elkaar. We hebben hiervoor verschillende opties. Dit maakt het mogelijk om een gevarieerd dagprogramma te kiezen. Je kunt de shows centraal stellen, vooral voor themafeesten gaan of allebei. Gegarandeerd plezier met een XXL bedrijfsuitje op maat.

50, 500 of 1.500 personen? Elke groepsgrootte past bij De Postwagen. Trek de omgeving in en verken het prachtige Westerkwartier (Moonwalker, VETbike), of blijf juist in de buurt. Er zijn hier sowieso al veel leuke activiteiten (Bowlen, Curling en Glow Midgetgolf bijvoorbeeld). Ook Indoor Bijlwerpen is geliefd bij groepen. 

Zij gingen je (onder andere) voor

Een groot aantal bekende bedrijven ging je al voor. De Postwagen is vereerd met de veelvuldige komst van overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en talloze andere bedrijven met een groot personeelsbestand. Een selectie van die bedrijven zie je in het onderstaande overzicht. We heten jullie van harte welkom.

Over De Postwagen: geschikte locatie voor een bijzonder bedrijfsuitje

Voor een geschikte en sfeervolle locatie ben je bij De Postwagen aan het juiste adres. We bieden unieke en vermakelijke activiteiten, die je naar wens met elkaar kunt combineren. Ook kun je kiezen uit een grote diversiteit aan heerlijke buffetten, voorafgaand of na afloop van de activiteiten. Of ga barbecueën. Een gezellig feest maakt hongerig, dus heerlijk met elkaar eten is een fijn begin van de avond!

Voor een geschikte en sfeervolle locatie ben je bij De Postwagen aan het juiste adres

Themafeesten, shows en meer 

Door de ruime ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten zijn de mogelijkheden enorm. We kunnen alles regelen. Van toffe themafeesten als Oktoberfest, fout en winter tot superleuke shows. Liever zelf zingen? Het privé karaokecafé is eveneens een prima afsluiter van de avond...

Persoonlijke rondleiding 

Uiteraard is het mogelijk om onze zalen te bezichtigen. Zo kun je alvast een indruk krijgen van de accommodatie en de ambiance. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. We kijken er naar uit om je te ontvangen bij De Postwagen voor een persoonlijke rondleiding door ons pand.

Uitjeswijzer

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's