Shows en themafeesten

Zij gingen je (onder andere) voor

Een groot aantal bekende bedrijven ging je al voor. De Postwagen is vereerd met de veelvuldige komst van overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en talloze andere bedrijven met een groot personeelsbestand. Een selectie van die bedrijven zie je in het onderstaande overzicht. We heten jullie van harte welkom.

Over De Postwagen: geschikte locatie voor een bijzonder bedrijfsuitje

Voor een geschikte en sfeervolle locatie ben je bij De Postwagen aan het juiste adres. We bieden unieke en vermakelijke activiteiten, die je naar wens met elkaar kunt combineren. Ook kun je kiezen uit een grote diversiteit aan heerlijke buffetten, voorafgaand of na afloop van de activiteiten. Of ga barbecueën. Een gezellig feest maakt hongerig, dus heerlijk met elkaar eten is een fijn begin van de avond!

Voor een geschikte en sfeervolle locatie ben je bij De Postwagen aan het juiste adres

Themafeesten, shows en meer 

Door de ruime ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten zijn de mogelijkheden enorm. We kunnen alles regelen. Van toffe themafeesten als Oktoberfest en fout tot superleuke shows. Liever zelf zingen? Het privé karaokecafé is eveneens een prima afsluiter van de avond...

Persoonlijke rondleiding 

Uiteraard is het mogelijk om onze zalen te bezichtigen. Zo kun je alvast een indruk krijgen van de accommodatie en de ambiance. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. We kijken er naar uit om je te ontvangen bij De Postwagen voor een persoonlijke rondleiding door ons pand.

De Postwagen
Posta Plaza
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta Plaza is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum