XXL: Bedrijfsuitje op maat bij De Postwagen

Postwagen XXL – Uitjes voor GROTE groepen

Speciaal voor grote groepen (vanaf 40 personen, tot 1.500 of meer)! Postwagen XXL maakt het mogelijk om de aangeboden uitjes met elkaar te mixen. We kunnen hierdoor een compleet activiteitenprogramma samenstellen, volledig naar eigen wens. Het ideale bedrijfsuitje start hier. 

Een fantastisch bedrijfsuitje voor een grote groep 

Hoe ziet zo’n dag er ongeveer uit? Een voorbeeld:

 • Begin de ochtend met een heerlijk kopje koffie in onze sfeervolle feestzaal en probeer daarna de bijzondere Moonwalker uit, in de Groningse buitenlucht. De FunRider is ook een goed idee. Of een combinatie van die twee. Vergeet de Solex niet, inclusief klassieke outfit!
 • Na een lekker lunchbuffet kiezen jullie uit drie activiteiten. Sterrenslag, Escape Room of Western Games. Intussen genieten jullie van een borrel dankzij het drankenarrangement. Ook zijn er optioneel zalige hapjes!
 • Langzamerhand wordt het tijd voor een uitgebreid (warm en koud) buffet. Uiteindelijk zit de dag erop en was het top! Terugblikkend was het een dag met eindeloos geluksmomentjes. Dat is waar De Postwagen voor staat.
Een dag met eindeloos geluksmomentjes

Zij gingen je voor!

Een groot aantal bekende bedrijven ging je al voor. De Postwagen is vereerd met de veelvuldige komst van...

 • ...overheidsinstanties;
 • ...onderwijsinstellingen;
 • ...en andere bedrijven met een groot personeelsbestand!

Op zoek naar een uitje voor een grote groep?

Het is ieder jaar weer dé ultieme uitdaging: een bedrijfsuitje organiseren dat voor iedereen leuk is! Zeker bij groepen groter dan 40 personen kan het behoorlijk lastig lijken om een programma samen te stellen waar iedereen vrolijk van wordt.

Wat voor bedrijfsuitje kies je? Gelukkig heb je met Postwagen XXL de oplossing in handen! Hiermee heb je een bedrijfsuitje met verschillende programmaonderdelen, waardoor er voor iedereen wat moois is.

Voor iedereen wat moois

Postwagen XXL: een bedrijfsuitje op maat voor grote groepen

Zo kunnen we een dagprogramma kiezen waarbij we...

 • ...rustige activiteiten centraal stellen of vooral actieve onderdelen;
 • ...de omgeving intrekken en het prachtige Westerkwartier verkennen;
 • ...in de buurt van De Postwagen blijven (er zijn hier genoeg leuke activiteiten!).

Hoe dan ook maakt Postwagen XXL het mogelijk voor je collega’s om een activiteit te beleven die bij ze past. Gegarandeerd plezier met een bedrijfsuitje op maat. De groepsgrootte maakt niet uit!

Meer informatie over bedrijfsuitjes voor grote groepen of een offerte aanvragen?

Bel geheel vrijblijvend met het Postwagen XXL-team Oetze, Renée of José! Zij staan je graag te woord. De beller is altijd sneller: binnen no time kun je het perfecte bedrijfsuitje bespreken en binnenhalen.

 • Oetze Oetze Oetze
 • Renée Renée Renée
 • José José José

Contact opnemen

Over De Postwagen: een geschikte locatie voor een bijzonder bedrijfsuitje!

Voor een geschikte en sfeervolle locatie ben je bij De Postwagen aan het juiste adres:

 • Wij bieden vele unieke en vermakelijke activiteiten, die je naar wens met elkaar kunt combineren.
 • Ook kun je bij ons kiezen uit een grote diversiteit aan heerlijke buffetten die je voorafgaand of na afloop van de activiteiten kunt nuttigen.

Een gezellig feest maakt hongerig, dus heerlijk met elkaar eten is een fijn begin van de avond!

Voor een geschikte en sfeervolle locatie ben je bij De Postwagen aan het juiste adres

Grote groepen hebben keus uit diverse bedrijfsfeesten

Door onze ruime ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten zijn de mogelijkheden enorm. We kunnen alles regelen. Van een superleuke bedrijfsquiz tot flitsende optredens van beroemde zangers. Je bedrijfsfeest is in goede handen.

Heb je zelf iets anders in gedachten?

Bij ons zijn al je ideeën bespreekbaar en wij denken daarin graag met je mee. De meest bijzondere en creatieve ideeën kunnen wij voor je uitwerken en desgewenst opnemen als onderdeel van je unieke bedrijfsfeest. Het uitwerken van je bedrijfsfeest en het opstellen van een offerte is compleet vrijblijvend.

Al je ideeën zijn bespreekbaar

Kom gerust eens langs om onze accommodatie te bekijken

Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst onze zalen te bezichtigen. Zo kun je alvast een indruk krijgen van onze accommodatie en de ambiance. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. We kijken er naar uit om je te verwelkomen bij De Postwagen.

Supertips om het bedrijfsuitje een groot succes te maken

Naast het enorme aanbod van activiteiten hebben we nog een aantal supertips om van je bedrijfsuitje een groot succes te maken. Klik hierboven op één van de tegels voor meer informatie.

Uitjeswijzer

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren