Uit in Friesland

Uit in Friesland

Tijd voor wat ontspanning. Je hebt groot gelijk. Nu nog iets vinden. De Postwagen Friesland helpt je daarbij. Ons partycentrum biedt ontelbaar veel activiteiten voor een ontspannend dagje uit. Ook voor de sportievelingen hebben we een ruim aanbod van uitjes. Dus neem een duik in onze website en selecteer de activiteiten die jou het leukst lijken. We gaan er een mooie dag van maken.

Leuke activiteiten

Een dagje uit in Friesland met familieleden, collega's of vrienden. Voor elk gezelschap zijn er leuke activiteiten. We lichten er een aantal voor je uit:

Uit eten in Friesland

Na zo'n activiteit is samen uit eten een verleidelijk idee. Het gewaardeerde restaurant van De Postwagen staat voor je klaar met een luxe keuzemenu, Bulgaarse Smulsteen en een Toffe Tafelgrill. Daarnaast kun één van de beste buffetten uitzoeken of de voorkeur geven aan een High Tea, High Beer of High Wine. We zijn een restaurant met gezond eten en hebben voor de liefhebber een extra menukaart met uitsluitend vegetarische gerechten. Ook glutenvrij eten is mogelijk. 

Gezellige feestavond

Na het eten breekt de feestavond aan. Van smartlappenavond met karaoke tot een pubquiz, er zijn mogelijkheden zat voor een gezellige afsluiter van het dagje uit. De Silent Disco is eveneens heel vermakelijk. Het risico bij een feestelijke slotactiviteit is wel dat het laat wordt en dat er redelijk wat drank geconsumeerd wordt. In dat geval is het prettig als je niet meer weg hoeft en je gewoon direct je bed in kunt rollen. Om die reden hebben we een unieke groepsaccommodatie.

Er zijn mogelijkheden zat voor een gezellige afsluiter van het dagje uit

Het leukste dagje of avondje uit in Friesland boek je bij Partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's