Uit eten met kinderen Groningen

Uit eten met kinderen Groningen

Soms voelt het alsof je lang moet zoeken naar een geschikt restaurant voor uit eten met de kinderen in Groningen. Voorkom verdere 'zoekstress' en blijf hangen op deze pagina, want De Postwagen redt je uit je situatie. Ons populaire kindermenu helpt ouders een handje. Een fijne kindervariant van het driegangendiner, met volop variatie.

Mooi menu voor kinderen

Speciaal voor de kinderen is een kindermenu samengesteld met allerlei lekker eten. Hierop staan gerechten waar bijna alle kinderen gek op zijn. Denk bijvoorbeeld aan pannenkoeken, lasagne, frietjes en snackjes. Dit feestmaaltje wordt afgetrapt met een verse fruitcocktail (echt cool) of een supersoep, waar je sterk van wordt. 

Het kindermenu eindigt in stijl met de keuze voor het nagerecht:

  • Vanille-ijs met vers fruit en slagroom
  • Vanille-ijs met warme chocoladesaus
Gerechten waar bijna alle kinderen gek op zijn

Lekker uit eten

De kinderen genieten van hun eigen gerechten, maar je komt zelf ook voor een fijn avondje uit eten. De doorgewinterde keuken van De Postwagen Groningen biedt de heerlijkste gerechten. Alles wordt bereid met verse streekproducten, met veel aandacht voor biologisch eten.

De hoofdgerechten zijn pure parels voor vlees- en visliefhebbers, terwijl we vegetariërs zeker niet vergeten. De voorgerechten vormen een smakelijke aftrap van dit avonddiner en de desserts maken tot slot de smaakbeleving compleet.

Je bent overigens niet gebonden aan de 'normale' menukaart of het maandmenu. Je kunt ook de beste buffetten ervaren. Andere aanraders voor het hele gezin zijn de Toffe Tafelgrill en de Bulgaarse Smulsteen.

Trots van Tolbert

De Postwagen is sinds 1780 een trotse naam in Tolbert, op de rand van Groningen. Door de eeuwen heen is er altijd een connectie geweest met activiteiten en horeca. De centrale ligging in Noord-Nederland heeft daarin een belangrijke rol gespeeld. Ons restaurant is vanuit alle uithoeken gemakkelijk te bereiken, zeker via de snelweg (A7, afrit 33/34).

Uit eten met kinderen doe je bij restaurant De Postwagen in Groningen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's