Themafeest organiseren

Themafeest organiseren

Een volledig verzorgd themafeest organiseer je eenvoudig bij De Postwagen. Dit partycentrum is de absolute feestlocatie van Noord-Nederland. Nergens anders zijn kwaliteit, gezelligheid en betaalbaarheid zó in evenwicht. Sfeer, stijl en smaak komen samen in het bolwerk van geluksmomentjes. Een themafeest organiseren begint hier. 

5 leuke ideeën voor een themafeest

1. Après Ski

Jodelahiti! Het is tijd voor Tirolerhoedjes, lederhosen en dirndls. De Après Ski Party belooft een fantastisch spektakel voor bedrijfsfeesten, familiefeesten en meer. De feestzaal wordt passend aangekleed. Denk (onder andere) aan achtergronddoeken, opblaasbare sneeuwpoppen en een echte skihut. Jodelahiti! 

2. Country & Western

Cowgirls, cowboys en cowgenderneutraaltjes gaan helemaal los bij het Country & Westen Feest. Kom, pak je lasso maar. Daar staat een stoere sheriff. Verderop een schiettent. De countrymuziek knalt uit de speakers. Intussen waagt je collega, vriend(in) of familielid zich op de rodeostier... Oei, was dit themafeest nou wel zo'n goed idee?

3. Ultrafout

Dansende bananen en sexy agenten bestormen de dansvloer. Een halfnaakte horrorclown laat zich betoveren door de bellenblaasmachine. Hier en daar zijn ze aan het limbodansen. Omarm de foute spelletjes en de foute muziek. Van de (aan)kleding tot de mensen zelf: echt álles is fout aan de Foute Party. Heerlijk toch... 

Dansende bananen en sexy agenten bestormen de dansvloer

4. Tropische hitte 

Het Tropisch Strandfeestje: palmbomen, strandballen en een tiki bar. Een ervaren dj die vanuit een strandtent de allerlekkerste zomerhits draait. Doe mee aan legendarische wedstrijden als Ananas Gooien en Kokosnoot Kraken. Dit originele themafeest laat bij alle gasten de temperatuur stijgen... heter wordt het niet! Ook (juist!) leuk in de winter! 

5. Camp en camping 

Dol op bewust gebruik van kitscherige elementen? Geniet van camp op het Campingfeest. De caravan staat klaar. De bingomachine staat eveneens paraat. De barbecue brandt. We gaan op vakantie. Picknicktafels, parasols en slaaptentjes maken het decor compleet. We hebben nog niet eens het volleybalnet en de ijssalon genoemd.

 Picknicktafels, parasols en slaaptentjes maken het decor compleet

Compleet themafeest

Een leuk en origineel themafeest is niet compleet zonder lekker eten voor het hele gezelschap. Van indoor barbecue tot de beste buffetten: er zijn mogelijkheden zat voor een heerlijke smaakbeleving. De Toffe Tafelgrill en de Bulgaarse Smulsteen zijn traditioneel twee toppers en het luxe keuzemenu voor groepen is ook populair. 

Themafeest organiseren? Neem contact op met De Postwagen.

  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172