Technisch beheerder

Reparerende alleskunner: kleine installaties • kleine reparaties • storingen oplossen

Lekker aan de slag als een technisch beheerder, huismeester en conciërge. Of laten we het Handige Harry noemen. Je bent iemand met technisch inzicht. En je klust met veel plezier.

Dat komt goed van pas bij Restaurant en zalen De Postwagen. Evengoed bij de ‘activiteitenarena’ linksachter: Posta7 zit vol met verlichting en techniek. Soms heeft dat speciale aandacht nodig. En jij bent degene die dat met beide handen aanpakt. 

Jij bent degene die dat met beide handen aanpakt

Weer in actie komen 

Deze vacature is bedoeld voor diegene die altijd technisch handig is geweest. Die nu misschien wel van wat vrijheid geniet. Iemand die er wel voor openstaat om af en toe weer in actie te komen. Om zo onze held te zijn. Want hulp is welkom en wordt gewaardeerd.

  • Dit is een betaalde baan waarbij je in de bres springt voor je collega’s van De Postwagen. Je helpt het prachtige horecabedrijf door middel van kleine installaties en kleine reparaties. Denk aan elektrische apparaten die kapotgaan of eventuele storingen bij de stijlvolle bowlingbaan. 
  • Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je vier of vijf dagen bezig bent en dan drie dagen niet. Het werk kan al met al regelmatig onregelmatig zijn. Dat vind je juist wel een prettig gegeven. Je hoeft niet meer zo nodig alle dagen van de week je handen uit de mouwen te steken. Maar compleet stilzitten? Echt niet!

Trots

Dus sta jij er als we een beroep op je doen. Met trots werk je aan de Trots van Tolbert, dé noordelijke hotspot. Je hebt technisch inzicht en dat wil je tentoonstellen in je werk. Laat die installaties en reparaties aan jou over, dit is jouw ‘afdeling’. Huismeester of Handige Harry, prima.

De vacatures van De Postwagen zijn voorbereidend op verdere groei. Acquisitie wordt in geen enkel geval gewaardeerd. Ons bedrijf heeft alles in eigen beheer. 

Technisch beheerder

Bowlingbanen beheren

Verlichting vervangen

Elektrische apparaten repareren

Kleine installaties


Lekker klussen

Technische bezigheden

Held van het bedrijfOpen vacature handige installateur

Op oproepbasis

 

Delen:

Contact opnemen over Technisch beheerder

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum