Een spooktocht organiseren

Een spooktocht organiseren

Een spooktocht organiseren is moeilijker dan het lijkt. Er is namelijk van alles mogelijk bij het organiseren en uitvoeren van een spooktocht. Maar altijd hebben ze één doel: vrienden, familie of collega's de stuipen op het lijf zien te jagen. En dat lukt zeker met een spooktocht georganiseerd door De Postwagen! Het Tolberter Spookbos helpt hierbij ook een handje... Een onvergetelijke spooktocht, waar u en uw vrienden, familie of collega's nog lang over na zullen praten en dromen...
 

Spooktochtideeën

Partycentrum de Postwagen in Tolbert organiseert graag voor u de spooktocht der spooktochten. Heeft u bijzondere wensen en wilt u uw vrienden, familie of collega's eens de stuipen op het lijf jagen? Of laat u zich geheel verrassen in het Tolberter spookbos? Een aantal thema's:

  • Halloween
  • bruiloft met de dood
  • vrijgezellenfeest dat niet slaagt
  • ontvoering

U kunt het zo gek niet bedenken of er is wel iets mee te doen. Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen voor de uitvoering!

Spooktochtarrangementen

Na de spooktocht even bijkomen van de schrik? (als u überhaupt nog terugkeert...) U kunt na deze griezelige gebeurtenis even bijkomen bij het kampvuur of een lekker drankje doen binnen in een van de zalen. Maak het helemaal af met een bruisend feest binnen of buiten. Het is geheel aan u.
Wilt u niet met een lege maag het bos in? Dan hebben we voor u een heerlijke barbecue, waarbij u kunt genieten van diverse soorten vlees, groenten en meer. Ook kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een stamppotbuffet of plaatgrillen. We hebben hier alvast een aantal mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Boek nu een spooktocht bij De Postwagen en organiseer een uitje om niet te vergeten!

Voor meer informatie over de spooktochten kijkt u hier.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172