Spooktocht in Groningen

Spooktocht in Groningen

U wilt een spannende spooktocht in Groningen organiseren? Dan is partycentrum De Postwagen in Groningen hét adres voor u! Groningen heeft alle ruimte voor een goede, enge en spannende spooktocht. Spooktochten die u zelfs zelf kunt bedenken. Met een persoonlijk tintje wordt uw spooktocht nog enger en persoonlijker. Neem contact met ons op en wij doen de rest. Uw spooktocht wordt zó eng dat u misschien wel niet meer terugkeert uit het Tolberter Spookbos...

Spannende spooktocht in Groningen

Uw hart en dat van de rest van de groep zullen tekeer gaan wanneer u een voetstap in het Groningse Spookbos zet. U zult spijt krijgen dat u bent meegegaan met deze spooktocht. Maar wanneer u eenmaal weer veilig terug bent bij de Postwagen Groningen en even op adem komt, wilt u gelijk nog eens!

Arrangementen

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen wensen. Een spooktocht in Groningen kan dan ook gecombineerd worden met verschillende dingen, waaronder:

U heeft bijvoorbeeld de keuze uit barbecueën, waarbij u zelf verschillende vleessoorten afbakt op een barbecue. Natuurlijk worden er stokbrood met kruidenboter, aardappeltjes en salades bij geserveerd. Of wat dacht u van spooktocht in Groningen gecombineerd met een echt winterse snertmaaltijd of een stamppotbuffet? Hier vindt u meer mogelijkheden.


Boek nu een spooktocht in Groningen bij De Postwagen en u beleeft een onvergetelijk uitje!

Kijk hier voor alle informatie over spooktochten in Groningen bij De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's